15

Анонимен

преди 5 години

Нямаше как турците да не клекнат, след като Ердоган ги заби в много яка криза, която им предстои, все някои трябва да ги спасява и това няма да е бедния изток.

14

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

13

Бао

преди 5 години

Нали беше много велик турчин.Видяли докъде я стигна.Заслужаваш народати дате линчува.Вкара по целият свят джамите.Мислиш се за голяма работа.А лирата стигна дъното.Изтегли си *** от българия в Турция.Тук ти нещтем джамиите.Никой нете е канил.Вземи си и ликето Ахмед Доган и неговата лукава партия.

12

Су 34

преди 5 години

До НЕбългаринТурция не произвежда части за този самолет.

11

Анонимен

преди 5 години

Ердоган се целуваше с Путин и си помисли, че е велик. Набързо му свиха сърмите и разбра , че от малкото човече може да очаква само приказки и нищо реално не може да му помогне. Набързо омекна. Родните русофили да помислят!!!

10

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е велик бизнесмен! А какво друго е нашият свят ако не тези три неща:бизнес,бизнес и бизнес?

9

Факт

преди 5 години

Прословутия пастор е най-малкият проблем между САЩ и Турция!Става въпрос за друго-Турция се опитва да води самостоятелна политика и това няма как да се хареса на САЩ.Американците обаче бяха много улеснени от емоционалният подход на Ердоган и загърбването на здравия разум,което създаде много трудности за Турция.Ердоган разбра по трудния начин,че когато си в по-слаба позиция,трябва да си много гъвкав.Естествено,Турция няма да се откаже от амбициите си,но сигурно ще действа по-разумно в бъдеще.

8

Анонимен

преди 5 години

До ОчуденО-чиУ-чиУ-чуден

7

Очуден

преди 5 години

А!Ми че нали Ердоган беше приятел с Путин, а не с Тръмп!?Какво ще стане сега?

6

Анонимен

преди 5 години

До НЕбългаринИ на Архимед откритието в банята е било просто,но е свършило много работа.Не обиждай чушкопека.Това е велико откритие и гениална идея.Без да белиш,печеш,пълниш буркана,печеш пълниш,най-отгоре чаена лъжица сол и един аспирин,затваряш с капачка докато е горещ буркана с чушките и сам се вакуумира.Чиста работа.Да се свети чушкопека,слава!

5

Анонимен

преди 5 години

До НЕбългаринПък ние когато сме произвеждали не части за самолети,а свои собствени самолети и части за ракетите в космоса,вие още пълзяхте под масата и бебешки сте правили брррр, бррр,бррр.Наш български инженер и пилот е участвал и в създаването на самолети+наука+космос в американската авиация.А не да прави части по шаблон.

4

Лъжливото овчарче

преди 5 години

Аксиомата , че думата на краварите струва по - малко от кучешко изпражнение в действие!Турците са древен народ и би трябвало да познават тази аксиома , учудващо е , колко лесно бяха излъгани от краварите !

3

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

тюрките за разлика от европейските народи имат квадратни глави. Това е така защото черепът им е квадратен като куб и затова ги наричат квадратоглавите...Ако се мерне някой с правилна форма на главата то това е нашенски *** и нищо друго.Пусете си да гледате по някое тамошно филмче по ТРТ-все квадратни глави.У гръцко при малаките са същата работа само че са црни като калкани

2

НЕбългарин

преди 5 години

До 1и 2Турция произвежда части за F35, а на *** най- голямото му постижение е чушкопека, която технология все още никой народ не успя да открие освен българина! Велики сте *** никой не може да ви настигне евалла!

1

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Най великото постижение на тюрките е да бъркат бетон...