21

Анонимен

преди 5 години

До Гост+Виждат напредък и искат и те. Това, че ти не виждаш, си е твой физиологичен недъг.

20

Гост+

преди 5 години

..."ЕС и НАТО мираж!" - уплаши ги. Те, македонците, като гледат как са дръпнали напред България, Румъния и Гърция, едва ли си смучат пръстите от яд. Кофти пример за благоденствие май даваме на Западните Балкани с нашия "перверзен" и несполучлив преход.

19

О кротко

преди 5 години

София да предупреди Атина да не нанася на Охридска Македония такива мръсни удари.Името Северна Македония е НАГЛО АНТИ БЪЛГАрско.

18

Александър Македонск

преди 5 години

АМАН от нАркомани на власт . Едвам отървахме МАкедония от черен терор готвещи убииства на стотици хиляди прогонване на поне един милиони на запад и ето гръцки наглеци..Напомняме ,че МАкедония със столица Скопие е свободна република.

17

О хари

преди 5 години

Абе българи защо се заблуждавате че македония иска да е към сърбия или българия това няма как да стане те искат свободата искат да обединят македония пиринска солунска вардарска това е една македония трябва българите да свиквате че пиринска македония не е ваша ако още ни държите на 500 лв заплата ние сами сте се отделим

16

Анонимен

преди 5 години

Само едно мога да кажа ако минат на страната на Сърбите ги чака война и всички ще почнат да бягат към Бългрия !Сърбите може да нападнат Албанците а в Македония има бая !Ще станат жертва на чужди интереси и ще почнат да чукат на нашата врата обаче дали ще я отворим .

15

Анонимен

преди 5 години

"Македонците" искат да се върнат в Сърбия ... нашите безумни политици се опитват да ги отделят от Сърбия, ама тая работа става само като се избият сръбските *** във Фиром, точно както направиха сърбите след втората световна война ....

14

Анонимен

преди 5 години

НАТО и ЕС мираж Югославия и Албания реалност сега великите македонци ще седнат хубаво на александровия златен дедов скиптър.

13

Анонимен

преди 5 години

Ако се преименува на Тракия дали ще ни е ОК?

12

Анонимен

преди 5 години

Какво се пънат тези хрантутници?? Какво ще забраняват?? Цял ЕС, включително ние, ги храним и им плащаме заплати и прнсии; от 8 години насам живеят на кредит, а се перчат!! Заслужаваха да изпукат от мизерия и да ги изкупят китайците и арабите!! Нещастници...

11

Хм

преди 5 години

Ципрас има основание да се нерви-едно от най-големите му постижения беше да откаже макетата от претенциите им за античност.Ако това се провали...А може и пари да са му обещали,кой знае?

10

Анонимен

преди 5 години

"Ципрас за Македония: Или договор, или ЕС и НАТО мираж!"---Абе, Ципа-прас, какво скачаш като петле на Македония една педя земя, една шепа народ! ЗАЩО НЕ СЕ ОЗЪБИШ на Ердоган, за Северен Кипър (нали искае "северна/-ен"), с милионната армия, модерно въоръжена и надъхана !?... Мислиш се за фактор в европейската политика ... Дуупе!

9

Помнещ

преди 5 години

Американският конгресмен Дейна Рорабашър:Според мен Македония не е държава. Съжалявам, но тя не е държава. При тях има толкова голямо разделение, че никога в бъдеще няма да могат да живеят заедно. Поради тази причина косоварите и албанците от Македония трябва да бъдат част от Косово, а останалата част от Македония трябва да бъде част от България или от някоя друга държава, с която те смятат, че са свързани.

8

Анонимен

преди 5 години

Езикът трябва да се преименува на северномакедонски диалект. Иначе няма Нато, Бато ще се кара на Заев.

7

Анонимен

преди 5 години

Ммммдааа,красноречиво,7 коментара на тема БЮРМ.Захариевица и Борисов да погледнат и не само тук,на българите ни омръзна от вардарските вече не знам как да ги нарека.Дайте да си гледаме нащата страна а ония оттатък нека бавно се сваряват в собствена лой.Само едно единствено нещо трябва да не правят нашите политици а именно, нито запетайка отстъпки по историческата тема иначе тука ще стане революция.Оттам насетне много им здраве на сърбомакедонистите вардарски проскубани.

6

най подходящо е

преди 5 години

Бюрмаджистански Сърбостан

5

Само питам

преди 5 години

Ьащо им се моли Ципрас на северомакедонците, а не им бие шута направо?

4

Анонимен

преди 5 години

В БГ-то имаме големи капацитети по македонските въпроси-хахахаГледай само как ще се изходят по въпроса.

3

Анонимен

преди 5 години

Абе те самите македонци много,много не ги интересува тая тема ,пък ние тука си чешем езиците...Да си стоят в БЮРМ и толкоз.

2

Анонимен

преди 5 години

Гърците какво са се хванали за това име, като то няма нищо общо с тях.