15

Анонимен

преди 5 години

Къде е Европейския съюз, Европейската комисия и всичките, които обвиниха България? Мълчат и "ги страхуват", както каза "Кой" от трибуната на НС. "Страхуват ги" яко от чаршафите.Бато им каза, че ще им дири сметка за клеветите срещу България, да я нареджат до Словакия и Румъния.

14

7

преди 5 години

Епъл са шпионски уреди като на Бонд. Постоянно ви пдслушват и ви снимат. После даните се обработват.

13

Анонимен

преди 5 години

Великобритания мълчи за случая. Даже ще ги прикрие. Журналистът е измъчвал доброто кралско семейство. Както журналистите преследваха Даяна и свитата и. Случаят е съвсем различен от Скрипал, където Скрипал е добрият британски разузнавач на все още активна служба, а еуснаците са лошите.

12

Анонимен

преди 5 години

Джамал Хашоги прилича на средностатистически българин.

11

Швед

преди 5 години

Еднокнижника Буда дали е прочел за Хашоги?! Няма ли да каже нещо по въпроса?Май, само в неговата перфектна държава, подредена като швейцарска картичка, протестите и бденията са очернящи

10

Анонимен

преди 5 години

Ами да, не можеш продава оръжие, а клиентите ти нямат нужда от него. А и ако не им продадеш ти, ще им продадат конкурентите ти. Тръмп го каза в прав текст. Да, убит е журналиста, но 100 млд са си 100 млд! В Русия ли да идат тези пари или в Китай?

9

Анонимен

преди 5 години

Американските тюфлеци се мъчат да скарат СА и Турция !Те това най го умеят !

8

Анонимен

преди 5 години

Това засяга единствено САЩ,Саудитска Арабия и Турция.Докога ще натрапвате такива новини не касаещи ни изобщо.

7

Анонимен

преди 5 години

Дреме ми на шмайзера картечарка, унищожител на напъпили женски цветчета

6

интересно

преди 5 години

Да видим , дали САЩ, Великобритания , ЕС ще наложат санкции на СА във връзка с убийството на този журналист

5

привет от Германия

преди 5 години

Това с часовника доказва ,че в саудитското посолство няма надеждни системи и технологии ! Трябваше в посолството да имат уреди които да засичат СРС-та и разни други записващи устройства и щом са решили да го измъчват и убиват първо трябваше да му свалят часовника и да го хвърлят в канализацията ! Арабска работа , не са професионалисти ! Или пък просто не им пука ,че ще бъдат разкрити и нарочно искат да бъдат разкрити за да се стреснат всички критици на саудитското правителство !

4

До1

преди 5 години

Ами като не те интересува защо висиш под тези новини ами не отидеш при онези които описват как християнски свещенници се гаврят с малки момченца или как любимите ти християни се гаврят по между си по разни манастири, полянки и гейпаради? Отиди там да коментираш, никой не те е вързал да стоиш тук...

3

Анонимен

преди 5 години

Едни peзаци ... измъчвали и убили друг!Това не е "новина"Така са си от хиляди години.

2

Анонимен

преди 5 години

До 2Ти пак ли се появи с многото никове моляти се изчезни!

1

привет от Германия

преди 5 години

Това убийство вече е чисто поръчково политическо убийство ! Журналистът е яростен критик към саудитското управление , турците разполагат с доказателства и прочие ! Но смешно е някакви маняци на конспирации да ми разправят ,че убийството на българската журналистка в Русе е поръчково !