8

Анонимен

преди 5 години

Някое частно застрахователно дружество да я купи и поддържа здравето и. Анани ще напише презентация и ще я изсрича на публичен дебат. С 12 лева ще ловят маймуни, които ще искат по 100-200 лева здравна застраховка.

7

Анонимен

преди 5 години

Поредната игра на герб да се сдобият с тази къща

6

пепи

преди 5 години

Не че нещо ама Яворов е писател.Не е държавник.Все пак той представя нещата по неговия си начин.Дали е правилен или не,е въпрос на вкус.А дали държавата трябва да купи имота - не съм много сигурен.Но ако го купи,да го стопанисва и да носи приходи.

5

Анонимен

преди 5 години

Значи държавата няма пари на къщата музей , а ще извади 42 милиона да платят на Гергов за една дупка във Варна ... Всички които са оставили кости и са пролели кръв за да я има България се обръщат в гробовете , щото даже не се постараха на Левски да открият костите (((

4

месара

преди 5 години

учудва ме как още другарката "истината" нинова не е взела отношение, или да е спретнала едно протестче!

3

Активист на БКП

преди 5 години

В края на мандата си другарката Фандъкова може да стори едно добро дело ...Ще видим...

2

Къщата на сенките

преди 5 години

Трябва да си остане музей. Може да е с огромна историческа стойност, но в тази къща е станало убийството на Лора.Няма да носи щастие колкото и луксозни мебели да сложи новият собственик,ако се ползва за частен дом.Един път Фандъкова да вземе правилно решение, къщата да се върне на общината или държавата и да е музей.

1

СТЪРШЕЛ

преди 5 години

ГОСПОЖО ФАНДЪКОВА, НАПРАВЕТЕ ПОНЕ ЕДНО ДОБРО НЕЩО ЗА БЪЛГАРИТЕ. НАПРАВЕТЕ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ТОВА, КОЕТО КАЗВАТЕ ДА СТАНЕ.