8

Анонимен

преди 5 години

Гербавите тpoлове са велики!Ако не била Тиквата сме щели да се напълним с мигранти! Всъщност е вярно, ако Тиквата беше пазач на склад, което отговаря на квалификацията и умствените му способности, може би нямаше да сме най-отвратителната държава в Европа и може би тогава мигрантите нямаше да бягат като дявол от тамян от нас.

7

ДО БАЙ ГАНЬО

преди 5 години

БЯГАТ ЗАЩОТО ГИ МЪРЗИ ДА РАБОТЯТ. И НАШИТЕ ИНДИЙЦИ СЕ ЧУДЯТ КОЯ СОЦИАЛНА СИСТЕМА ДА ИЗТОЧАТ С ЧАВЕТА..

6

Анонимен

преди 5 години

Еми няма спор в това, но основната заслуга е на Борисов, че се договори с Ердоган. Ако беше се репчил, както направиха гърците, сега нямаше да можем да се отървем от мигрантиА *** се прави на велик султан...иска репарации! Борисов гради добри съседски отношения, фуражката ги руши. Той в всичко играе деградивен лальо!

5

Анонимен

преди 5 години

Поредното доказателство, че нашата граница се пази и затова отиват в Гърция.Еми няма спор в това, но основната заслуга е на Борисов, че се договори с Ердоган. Ако беше се репчил, както направиха гърците, сега нямаше да можем да се отървем от мигранти!

4

бай ганю

преди 5 години

хорицата поемат риск да поемат път към свобода и сигурност пред това да бъдат убити там от където бягат едва ли са бягали към русия защо ли никой не бяга за там ??? сигурно благоденствието човешките права и свободи там ще им дойдат в повече..през какво ли преминават в ръцете на бруталните каналджии?какви късметлии сме ние че не ни се налага да да преживяваме това на което тези хора са подложени

3

Наблюдател

преди 5 години

Поредното доказателство, че нашата граница се пази и затова отиват в Гърция.

2

Възмутен

преди 5 години

Веднага да се вземат проби от асфалта!!!и да се уволнят трима министри!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Има и такива игри. Господарите им нямат вече нужда от тях, но и живи са им проблем.