207

Анонимен

преди 5 години

Първо да кажа, че и аз имам жена и дъщеря.Второ да кажа, че в един живот без чест няма смисъл.Ако някой ги пипне ще го намеря на другия край на галактиката.*** аз съм фемили гай, а ти си бизнесмен.Такива провинцялни бизнесмени, дето си повярваха ся се сблъскват с националния бизнес.И гледам те е страх!Много!

206

тцтц

преди 5 години

ко хубоо гадже журналистката а тоя ентьелегентен шматарок ...деазнам дей истината ама и тоя не го разбирам

205

Бай Петко

преди 5 години

Абе бивш,тази красива и интелигентна жена не си ли я обичал?И като мъж не искаш ли възмездие пред детето си за ужасната смърт на майка му?Никой не е тръгнал още да напада ромите в махалата,ако те сътрудничат на разследването и не заплашват,щото ще намерят втора Катуница.НО,НАКАЗАНИЕТО НА УБИЕЦА ТРЯБВА ДА Е НАЗИДАТЕЛНО,КАКВОТО ГО РЕШИ НАРОДА ЗА ДА ИМА ЕФЕКТ И НАШИТЕ КРАСИВИ БЪЛГАРКИ ДА ТИЧАТ ОТНОВО БЕЗ СТРАХ В ПАРКОВЕТЕ КОГАТО ПОИСКАТ.

204

Анонимен

преди 5 години

Първо - този е заподозрян също( като поръчител?)-Ако жертвата не беше журналистка, никой нямаше и да търси злодея., а щеше да обвини директно бившия съпруг.Второ - ако този се смята за невинен, откъде знае, че цigaните нямат план да всяват страх у българите с такива зверства.Това не е първият случай.Някой трябва да покаже грам солидарност към близките на починалата( бивш съпруг не е " близък" човек, а обратното).

203

Анонимен

преди 5 години

Никой не говори за мъст.За кафеникавите субекти и партиините дето се облагодетелстват от страха от това малцинство и за самото него трябва Райт и всички кафеви хлебароци с краката нагоре.Пък на тая държава и трябва революция но не лява или дясна тоест пак да си качим диктатори и те да крадат до откат после да въведат уж демокрация и пак да крадат до откат под нова форма и наименование а истинска революция пряка демокрация и народно управление без никакви политически курвуляци.

202

Ала_Бала

преди 5 години

Този какъв *** е? Това искат да направят с Джендърската идеология от мъжете.

201

Анонимен

преди 5 години

Той е тръгнал на национално ниво, та са му намекнали да си седи у Русе. Затуй и камери гледа и въобще кооперира. И нейната фамилия е така.А разводът е фиктивен. За нейна защита.И предаването е така.

200

73751

преди 5 години

Нещо в дрраатургията куца. Бившят се изявява публично от самото начало. А настоящият къде е? Той няма ли какво да каже?

199

Анонимен

преди 5 години

Върти се много капитал в свобозното пространства страната. Няма пройзводство, но капитала се върти, пили гуми, трънка чалга.

198

Анонимен

преди 5 години

До226. Много си непросветен. За поляците и унгарците.

197

Анонимен

преди 5 години

Никаква мъст не търсим. Искаме само мръсното изчадие данполучи един куршум в тила, съвсем хуманно, както се постъпва с такива същества, а не да продължи да диша въздух и да цапа земята. Дядо ми така е постъпил с подобни изчадия през ВСВ в Северна Гърция, изнасилили и убили гръцко момиче. Военно полеви съд и по 1 куршум в тила. И при социализма така постъпваха с такива. Не отмъщение, а смърт трябва

196

Анонимен

преди 5 години

Като чуя че са я убили за работата и направо изперквам. Колко от вас са гледали предаването? Аз го гледах, тя казва две изречения- едно в началото едно в края, това е. Никакво разследване не е водила тази жена. Но мъжа и не е прав - трябва да има яка агресивна реформа с тъмното население, ако някой си спомня рекламата на райд отпреди десет години, дето *** обръщаха корема..е нещо такова

195

Съдия

преди 5 години

Вярно няма да я върне, но защо пък да не го обесим и убием с камъни?

194

Анонимен

преди 5 години

Масово са поръчките за "работи" без фактури. Има малки има и големи поръчки.Икономиката в разцвет.

193

Анонимен

преди 5 години

Поръчка без фактура и ДДС.Така се работи.

192

diasen

преди 5 години

До привет от Германия-ето това е разковничето,което неще да проумее *** Балкански и затова ще затъваме,ще ни мачкат,ще ни скубят,ще ни ограбват и пр. и пр.докато омразата се стопи ние вече ще сме изчезнали,като народ,не казвам нация,защото ние не сме и народ....

191

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияАбе тикве ник, каква покойна те гони?Жената е убита, жертва. Тя ако е покойна, нали требва да благодари, че са я упокоили! Правете разлика между убита и покойница, между починал и загинал или убит.

190

Три пъти

преди 5 години

Ми трият коментарите!Четете avantage.bg и informIran. net ,и ще разберете!!!!!!!

189

Край

преди 5 години

Аха сега разбрах защо е бивш. Щото не е мъж.Ми земи един кашон с плюшени мечета и бегай в Тракцията и Селеметя да ги раздаваш. Пусни и балони

188

Анонимен

преди 5 години

Аз започвам промяната !Махам газовия пистолет и купувам боен !