17

Кратун

преди 5 години

До Анонимен 1Явно на българския народ му харесва, защото само охка, но не протестира...

16

Гашо

преди 5 години

Да.се уеднакви данъкът на N1 с другите автомобили. Ако не знаете, това са лдки автомобили, регистрирани като тиварни. Предимно луксозни и мощни джипове и лимузини, регистрирани по втория начин с голяма мощност, които са с по 20 лв. данък. Тази далавера върви от доста години, катажиите станаха милионери от това, а балъците плащаме нормален данък по 300 лв.

15

Ха

преди 5 години

Ами ако не платим какви приходи очаквате, а?

14

Анонимен

преди 5 години

А насреща какво получавате срещу платените данъци, такси, застраховки, техн. прегледи, винетки и т.н.? Замислете се къде отиват тези милиарди всяка година!

13

Социалист

преди 5 години

Другаре да върнем социализъма.Хората искат да карат москвичи и трабанти.

12

Анонимен

преди 5 години

" Ничий живот, свобода или собственост не са в безопасност, когато парламентът заседава"Г. Тъкър

11

Анонимен

преди 5 години

Днес пръднах. Искам данък и върху пръднята....

10

Анонимен

преди 5 години

7 е беден е народа, затова Европа си изхвърля старите кошници тук и в Румъния. Кой не иска хубава нова кола? Ама като няма пари си купуваме стари кошници убити от каране.

9

Коки

преди 5 години

Koй не иска да кара нов автомобил, ама с тези африкански заплати как ще стане. И очаквам протести от превозвачите, дано свалят този тиквеника.

8

избирател

преди 5 години

ПРЕДИЗБОРНОвсички с песен на устаи с развети знаменаотново дружно да се събереми за ГЕРБ гласа си да дадем!

7

Анонимен

преди 5 години

Трябва въобще за всички стари возила да се вдигне драстично данъка. Стига с това оправдание - народа бил беден и дай да си кара квито си иска пушляци. Само по София могат да се видят безобразно пушещи лични автомобили(дори от по-новите) не са никак малко. Не знам дали само данъците ще решат въпроса или строги критерии на техническите прегледи. Там се минава формално по нашенски. Има автомобили, автобуси и камиони направо са като парен локомотив, но на КАТ не им пука. Виждат се.

6

Константин

преди 5 години

И отново групово изнасилване на народеца, и естествено той пак ще си мълчи. Никога вече герб+оп. оп нали обещаваха заплати и пенсии, подобряване на социалната политика, сега като са във властта, нещо да се чува. Не...това е най-антибългарското правителство до момента.

5

Анонимен

преди 5 години

"Промените се правят с мотива, че старите коли, камиони и автобуси замърсяват околната среда. Реалният ефект от промените обаче ще бъде сериозно нарастване на приходите на общините."No comment

4

Константин

преди 5 години

И то на бизнеса, който плаща заплати и е дава хляб на доста хора, демек храни доста гърла. Но например за политиците, няма никакво намаление на приходите, в съда със 17 процента ще се вдигнат заплатите. лиляна павлова папка в това министерство оргомна заплата и благини и е станала 200 кила живо тегло, както и каракачанката. московски краде като за световно в МТИТС, а сега ще стане някакъв шеф на банка. Чудна държава си имаме, чудесна.

3

Tangra

преди 5 години

Най *** нещо. Вместо да стимулират по икономичния транспорт. Какво им замърсява един мотопед, който гори 2 на 100 и се кара 3 месеца в годината. Сложете данък на пешеходците бе , изедници!Дано ве изметат на изборите !

2

1234

преди 5 години

Вдигането на данъка за товарни автомобили ще доведе и до увеличаването на цените на храната ,услугите и строителните материали!Цените вече задминават европейските а доходите са като в Африка..Честито!Догодина пак гласувайте за него!

1

Анонимен

преди 5 години

И отново пълно групово изнасилване на българския народ