41

Я гледай....

преди 5 години

Нали само са пушили. Нито са били , нито убили някого.Кво толкова?И за това ли трябва да се пише по медийте. Че и аз пуша в заведения , даже услужливо ми дават пепелник , ама ме няма в медиите. Жалко.

40

Анонимен

преди 5 години

освен ,че е пушил/ако е пушил/ и трябва да го глобят за това ,не виждам нещо нередно и аморално.нещо много на сериозно се вземат всички.

39

Др. Уотсън

преди 5 години

бареков кърти, нещо средно между Б.Б. и Атила

38

Анонимен

преди 5 години

Евалла, мачкай еврогеювете - непушачи! Кръчмата е да си поркаме, да ни свирят на ушенце и да си пафкаме до дупка!

37

@@@

преди 5 години

Абсолютен клоун,*** и ***!?!Вчера,сутринта гледах участието на Светлозар Лазаров при Антон Хекимян.Сега вече разбирам защо се е отказал от координатор в "Атака".Не съм му фен,но на негово място никога,ама абсолютно никога, не бих си и помислил да бъда един от тях,на каквато и да било цена?!?

36

Шопо

преди 5 години

Докато крепи поддостойнството на другаря Борисов ,ще прави каквото си иска, спре ли пак ще му бият тупалки като пред НАТФИЗ...

35

Hans Rus

преди 5 години

Това харесва ли ви Българи живеещи в България???Ако ДА - си заслужавате простотията, ако НЕ - не би тряввало да сте на тази територия..Колко е просто, нали?!

34

преди 5 години

Не го закачайте човека, в момента подготвя новия политически Франкенщайн заедно с Барека - мощна консервативна патерица на сикаджийската групировка след изборите...Долу ръцете от тавариш Сидеровичь!

33

Барабанист

преди 5 години

Занимавам се професионално с музика. Знаете ли кое е най лошото - че този човек си вярва че може да свири на барабани и никой не смее да му каже обратното. Така е и с политиката му и със всички останали като него които са повярвали че са полубогове в страната ни. Бог да пази България.

32

Анонимен

преди 5 години

Кво му дреме, коалиционен партньор е, може да прави каквото си иска, а Тиквата е готов на всичко за да се задържи на власт.

31

Анонимен

преди 5 години

Не е проблема в тея политици. А втв всипки вас простолюдието. Те са само извадка. Никой не спазва никакви правила. Защо трябва да има полицай , следящи за спазването на закони ? Нали уж всипки вие сте много морални : ) само за плюене после сте същите.

30

Анонимен

преди 5 години

Господа националисти вижда те ли за какъв "умник" сте гласува ли.

29

бай ганю

преди 5 години

До Анонименганчеееее не го е избирал и дори за никой от коалиционните му партниори никога не е гласувал

28

Анонимен

преди 5 години

"Сидеров и Бареков партньори. Лидерът на "Атака" с ромски оркестър в заведение"Болен Сайдеров е бил с Бюрека в ресторанта.Ето това са ненормалниците за които гласуватИ!!!Няма такива *** като ***.

27

Анонимен

преди 5 години

ПОМНЯ ГО ТОЗИ КАТО ХОДЕШЕ, А ЧЕТИРИМА НОСЕХА ЕДНА МАСА НАД ГЛАВАТА МУ.

26

Анонимен

преди 5 години

УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ ДЪРЖАТ ПРОС-ТАШКИ ПО ЗАВЕДЕНИЯТА И ПОСЛЕ РЕВАТ, ЧЕ ГИ БИЛИ ОЧЕРНЯЛИ ПО ВЕСТНИЦИТЕ В ЕВРОПА.

25

Анонимен

преди 5 години

Аз ако бях гласувал за тоя *** щях да потъна в земята от срам.Естествено Аз НИКОГА не бих гласувал за такъв ненормалник (има жълта книжка още от соца).Друг въпрос е че 80те% няма шанс да се засрамят от каквото и да било.А "мобилният оркестър" е ЗАПАЗЕНА МАРКА на мутрите от 90-те години на миналият век.И те така.............................."Аз съм *** и вие сте прости та затова се харесваме".......

24

Анонимен

преди 5 години

Обединените патриоти на тези избори ще отбележат отлив. Показаха си рогата бившите седесари. Пълния мандат 1997-2001 ги погуби окончателно и завинаги. Атака е седесарска клонка. Похапването с власт ще погуби и тия.

23

Анонимен

преди 5 години

Мен пък ме кефи Волен,отвреме на време патриотите правят по някоя забавна шокова програма и стряска онези заспалите дебелогъ.зници в парламента,хахахаааа!Няма скука при него и при Валерката.

22

Махленска клюкарка

преди 5 години

Да се свири на барабани не е забранено, но пушенето на закрито е. Не отмествайте фокуса. Пушил ли е или не? Трябваше една снимка или клипче да направи бизнес дамата. Така малко става моля другарко, той ме ощипаИма и дежурен тел., ако се пуши в заведение.