52

Dali

преди 5 години

59kg 4ovek s udar da ubie 4ovek!a predi tova 20h bil pil drusal I na obiad na.sledva6tia den mo hrumnalo da.pravi seks li?toi sigirno nemoje da stane ot.legloto si kamoli za.seks!? Ili 4ovek da obiva gluposti sa tova.4erno na bialo nese vrazvat ne6tata.

51

11274

преди 5 години

Германският прокурор заби топката в мрежата - "нямало политически мотив"! Никой не говори за политически мотив, бе драги хер прокурор! Мотивът е чисто корпоративен, защото се разкрива схема за източване на огромни пари в интерес на един субект. Каква политика! Отишъл сутринта, а тя след 12 тичала! Или ще изкарат, че тя първо е тичала и е била хвърлена в храситте от него, а после е била с приятеликте си! Хайде малко по-сериозно да се отнасяме към фактите! И адвокатите му да не прекаляват!

50

Ще се учи в затвора

преди 5 години

Митьо Очите е на много по горно ниво от колкото този където си прави изтъкнати физиономии и се мисли за големия играч. Абе нещо май не му се получи. Така е като се прави на големия играч така ще е. Той за да стане такъв ще има много да се учи. Я виж Митьо Очите ходи на опасни срещи с босове. Ако този отиде при някой бос те ще го гръмнат на секундата. Това е изтината.

49

Хх

преди 5 години

Не мотори,а трактори и булдозери трябва! Сега закриват и земеделския сезон!

48

УТРЕ!

преди 5 години

УТРЕ Е ЗАКРИВАНЕТО НА МОТО-СЕЗОНА. ВСИЧКИ МОТОРИСТИ БЛИЗО ДО РУСЕ ОТИВАМЕ ТАМ! УТРЕ!

47

Рокерите неиздържат

преди 5 години

Този мн фешън. Има ли поръчител? Кой ще го вкара в затвора? Рокерите от цялата България са готови с моторите си да го посрещнат на летището и да му теглят един бой с бухалки и юмруци преди да го вкарат зад решетките.

46

Анонимен

преди 5 години

аууу ... на безмозъчната тълпа вече и се разтекоха лигите как ще го линчуват

45

ето ви едно бебе

преди 5 години

https://dnes.bg/obshtestvo/2018/10/12/mp-oficialno-vryshtat-ni-severin-no-drugata-sedmica.390425

44

Справедливост

преди 5 години

Ако имаше адекватни закони такива неща нямаше да се случват.!!!!нека да видим правосъдието как ще се справи с това този път.

43

Цар

преди 5 години

Тоя *** до седмица ще го самоубият.

42

Име

преди 5 години

мп най-бруталния убиец на народа си!

41

Зозо

преди 5 години

За съжаление с доброто на западната цивилизация се довлече и лошото, а то съвсем не е малко и безобидно. Но вие си го пожелахте.

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 42А ти?

39

***

преди 5 години

Имаше репортаж с убиеца на Мирослава...от Перник, отвлечена за откуп и убита. Единия виновен май се беше самоубил, а другия е в затвора и си чака да изтече присъдата, бил с добро поведение. Най-лошото е , че тия случаи няма да са последните, просто е пълно с ***, дрога и безнаказаност.

38

Футуролог-пояснение

преди 5 години

ХААРП е разработка на ВОЕННИТЕ и до сега е под ръководство на ПЕНТАГОНАБюджета на военните преди 1989 е бил стотици хиляди милиарди долари а този на милиционерите барабар с Държавна сигурност само стотина хиляди леваКакво като махнаха трамвайчето на агитката на ЦСКА с което ходеха да помагат на Държавна сигурност да пребиват хомосексуалистите?Техния червен Муамар Кадафи веднага е влязъл в часЛоша идея е да баламосваш арабинРазкрие ли те,жална ти майка

37

Анонимен

преди 5 години

и малоумното население на задунайската империйка, с промития си мозък ще чака да го разпъва на кръста

36

Анонимен

преди 5 години

Лично не го познавам.една жена работеща в едно заведение ми разказа колко се е закачал и задирял с нея и как я било страх от него.това е.

35

ТHE Патриот

преди 5 години

Хора за пореден път ни правят на мисирирки със селските им номера,който вярва на този фалш с този *** е луд!Не виждате ли колко е очевидно ,още в началото ви казах ,че ще изкарат някакъв бушон!Пълно фиаско затова вече ако не падне тиквата незнам просто каквъв народ сме!

34

***

преди 5 години

УУУУУААААУУ Ние не знаехме, че има злоупотреби с фондовете. И какво толкова, то това да не е първото разследване. Имало е, взривявали са дома на журналисти, но човека си каза, че първо са го предупредили, заплахи за децата му и т.н.

33

Анонимен

преди 5 години

Това момче е имало заядлив и лош характер.заглеждал е много жени и ги е закачал също!не търсете политическо убийство този е убиеца,защото е някакъв психопат.той едва ли съжалява за стореното.дано в затвора го накарат да съжалява за това