8

Фън

преди 5 години

Най - не ти върви ако не се къпеш, режеш ноктите на краката и ходиш по джапанки :)))

7

Вътко

преди 5 години

А туршията, може ли да я държим в дома. Не че нещо, ама затворихме някой друг буркан и сега като се прибера от работа ме лъхва аромат на пърдел, от ферментацията де. Ще ми навреди ли на фън шуито, ако да от къде мога да си купя ново.

6

Анонимен

преди 5 години

Неоправеното в леглото лоши нош късмет.

5

Анонимен

преди 5 години

лош късмет е да попаднеш на жена, която спи с бившия, ражда му дете и го изкарва твое

4

Полунощ мина

преди 5 години

Вече е Петковден.Значи таласъмите са тръгнали и ще вилнеят чак до Димитровден! Заключвайте се, завийте се презглава и не отваряйте, ако някой звъни или хлопа на вратата. Не вдигайте и телефона до първи петли, защото знае ли човек, караконджолите може и да са се научили вече да ползват новите технологии и току виж ви направят някакви караконджолски неща по телефона!Умната, ей!

3

За кактуса,

преди 5 години

много е сбъркала.

2

Зли духове ли?

преди 5 години

Хелоуин е след две седмици и половина.Или Михаела е станала етнографка и знае, че според старите български народни вярвания, в периода от Петковден (утре е Петковден) до Димитровден нощем бродят опасни демони, също както в периода между Игнажден и Йордановден.Западняците имат само една страшна таласъмска нощ, а ние - цели два караконджолови периода, единият продължава 12 денонощия, а другият - 17.Кога ще ни настигнат западняците? Могат само да се учат от нас! :))))))

1

ГОЛЕМИ ГЛУПОСТИ!

преди 5 години

ПО ГОЛЕМИ ГЛУПОСТИ НЕ БЯХ ЧЕЛ!