55

шарен КОНДУР

преди 5 години

От тея знам един дето търсеше Кондур с голямата .....р. Като техен приятел им пожелавам на всички избори от сега нататък да не могат да хванат процентче...

54

ха ха Хо

преди 5 години

Луд умора нема,само се поти.Тези двамцата ще си останат само с потенето.Вече и за клоуни не стават.Покриват твърдението на Айнщайн че човешката глупост е безкрайна.

53

anon

преди 5 години

ми.. като ги знаеме какви са ветропоказатели без пълнеж - що да не се вземат. само дето джуджето си е предател та барека да внимава... но като се има напредвид и той ква негласна буква е .... бе що ни занимавате с глупости? :)

52

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАми ние си го знаем,такъв си е,ако Волен не се изцепи,това няма да е Волен,свикнали сме му.Да е жив и здрав!Отвреме на време ги стряска с някоя изцепка,за да не заспят в парламента,хаха.

51

Ники Митов

преди 5 години

Айде да се хващат по ручичка с всички други припознавачи от тирето и да се ходят у Ловеч

50

Анонимен

преди 5 години

Лика прилика са!

49

Заки

преди 5 години

Обявявам Сидеров и Бареков за съпруг и съпруга! Можете да целунете булката. Ако някой има възражения моля да говори сега или да замълчи завинаги.

48

:)

преди 5 години

Мисля, че и двамата първо трябва да минат през лудницата и ако са здрави, да ходят в затвора.

47

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Стари К в...нов Б;този...филм вече сме го...гледали.

46

Анонимен

преди 5 години

До 47Абе това хубаво, ама нищо не каза защо вече 2 години му се радвате на Бялата Златка докато управлява заедно с ГЕРБ, въпреки че ходеше в Крим, и че продължаваше да напада Запада - включително и вчера - във Фейсбук се върти информация как пияния Сидеров и бабаитите му, се заяждат с английски, френски и италиански гости в заведение, като са им викали че в България се говорело на български!И вие, гербавите, 2 години търпяхте това!?!

45

Мдаа

преди 5 години

Интересно защо не пише, че на тази среща е присъствал и Боеко ? Става все по-отвратително....

44

Анонимен

преди 5 години

Сидеров счита, че заедно с техните съмишленици от Евросъюза трябва да се включат в решаващата битка за Европа през май 2019 г==== Абе този още ли не можа да вдене че са му били дуспата. На миналите избори само 8 човека успя да вкара в парламата и ако не беше се наду-пил на Русенскио Македонец и на Долно чифликчията Балевски сега щеше да гледа парламата по тАлАвизията. Ей тоз Ямболия хем т-ъп хем упорит. Няма ли да си направи някое селфи по долни гащета или по еротични каквито селфита си правеше.

43

Анонимен

преди 5 години

Тез клоуни до кога ще ги траем не мога да разбера

42

do 41

преди 5 години

Не се опитвай да отклоняваш темата относно нетрадиционните ти сексуални предпочитания, въпреки че хубави жени има много.Навярно ти се припознаваш в образа, който описваш и се опитваш да вмениш вина и на останалите. Шизофренията в днешно време е лечима в дадена степен, препоръчвам ти спешно лечение, аркадаш.

41

Гербер

преди 5 години

ГЕРБ са истински патриоти, които обичат страната си и не крадат от нея!

40

Еврокоцкар

преди 5 години

Бареков е сериозен политик. Виждал съм го да се снима, как се преструва, че чете вестници на английски във ведомственото барче на Европарламента.

39

мдааа

преди 5 години

припознали са се,явно и те искат едни 8 милиона,а за пари точно тези двамата са готови на всичко.

38

Анонимен

преди 5 години

Бареков ще учи юрушчиите на английцки, а те него на турски.....мурафети!

37

П.Петров

преди 5 години

Лика прилика са си! - За пари ще продадат и майка си, какво остава за народа и държавата!С Хубаво костюмче се е барнал Сидеров, друго си е да "ръфаш кокала" пък било то и огризан преди това от Борисов ...

36

Анонимен

преди 5 години

До 35Абе остави тия празни приказки, кажи защо 2 години се радвахте на Сидера като беше заедно с ГЕРБ във властта, даже забравихте че е рублофил, Болен, Бяла Златка и пр.А той междувременно продължаваше да го играе платен агент и Пета колона на Москва, ама вие и това преглътнахте в името на коалицията!?Коментирай тези ФАКТИ!?