8

Анонимен

преди 5 години

Респект към Лейди Гага за нейната ангажираност към проблемите на психично болните , но цялото общество е болно. То е брутално и чувствителните и деликатни хора страдат най много. Мизерията в България е друг фактор който отключва депресивни и психични заболявания , когато не могат да покрият ежедневните си потребности. Семейната среда е също много важна.

7

Анонимен

преди 5 години

Дрън-дрън!Всички болести са от ядове. Ядовете ги създават гадове. Когато премахнем гадовете, ще се отървем в голяма степен от психичните заболявания.

6

Анонимен

преди 5 години

Ми че то цяла България е сериозно психясала!

5

Ани Цолова

преди 5 години

не е актуална прогнозата ти номер 1

4

егати

преди 5 години

който не е удобен го обвиняват за луд или го правят на луд не стига дето песните им всяка дума ,,крейзи,, сега говорят ,,да говорим открито за психичните заболявания,, колко неудобни в съда,в психиатрията,, тормоза им е платен няма психични заболявания в холивуд хахахах не е смешно

3

Чичо

преди 5 години

Обичам картовки и имам шкембе,Но така ми е добре.Ем съм гърбав, ем съм грозен, И като цяло - много изтормозен. А лейди Гра-Гра да ми яде канбамките!!!

2

House M.D.

преди 5 години

Уважаема лейди Гарга,В България е забранено да се говори открито за Свободен Николов Желязков!

1

Анонимен

преди 5 години

През нощта над по-голямата част от страната ще преобладава ясно, а утре слънчево време. В часовете преди обяд на места в низините и около водните басейни ще има мъгла или ниска облачност.През деня над Западна и Централна България ще се появи висока облачност. Ще духа слаб източен, в Източна България до умерен североизточен вятър.Според прогнозата за времето на НИМХ преобладаващите минимални температури ще бъдат между 5 и 10 градуса, по-високи по Черноморието, максимални предимно между 19 и 24 градуса, в София около 20 градуса.Над места по Черноморието преди обяд ще има ниска облачн