18

Анонимен

преди 5 години

Ще ги ДАДЕ НА АДМИНИСТРАЦИЯТА

17

Стоян

преди 5 години

"Обещано от Борисов...." от собствения си джоб ще ги даде?

16

Анонимен

преди 5 години

Да, Бог да пази България и българите, обикновените трудещи се хора, които не са изоставили родината си и все още се опитват да оцелеят тук! Управлявалите в последните 30г. успяха да я превърнат от водеща в доста неща страна, в страна оглавяваща само негативните класации и скоро ще се състезаваме с последните от най-последните африкански държави. Наскоро писаха, че дори в Камбодажа с доходите си задоволявали 50% от основните си нужди, а у нас 10%. Излиза, че сме 5 пъти по-зле от Камбоджа?!...

15

Анонимен

преди 5 години

Нео комунистите от ГЕРБ са по-страшни и от Комунистите от 20 век. Те не признават Конституцията, Народното събрание ( НС) Законите в България, Решенията на Конституционния съд и съдилищата, дори неудобните за тях гласувания в НС се прегласуват отново и отново...Единствен и върховен закон за Групировката ГЕРБ са хрумванията на боса им Боко Борисов, които много често се променят диаметрално противоположно. Бог да Пази България !!!

14

Чакайте малко,де,

преди 5 години

Той сега само ги обещава,ама каза ли кога ще ги даде???

13

Анонимен

преди 5 години

Нещата се променят, след Борисов ще дойде някой като Тръмп и тогава утайките смучещи от обществото социални помощи, ще видят много зор. С крайния ляво-либерализъм е свършено, за хипита, ***, ревливи кухи ***, еко-био талибани и т.н. идват заслужени тежки времена.

12

Анонимен

преди 5 години

Така е при генерал Борисов . Благоденствие и стабилност. Просперитет и устойчиво развитие.

11

Анонимен

преди 5 години

Нямам нищо против майките на деца с увреждания, ама по принцип всеки който "заплаче" у нас и опс вадят се пари да се тушира. Не е редно такова менажиране на държавата.

10

месара

преди 5 години

дайте им веднъж, после ше искат още, и то повече!

9

Анонимен

преди 5 години

До ОСТАВКА И ЗАТВОРИ в какво се състои тези реформа? Освен пожизнена издръжка и прислужници, аз друго от тях не чух да искат. Да не говорим, че термина реформа, очевидно ти е непознат.

8

Анонимен

преди 5 години

Само дето тези 150 млн. не ги дава ББ, а идват от нашия джоб. Аз плащам, те харчат - много справедливо, много ми харесва, искам да им плащам и елитни прислужници, екскурзии на Малдивите и т.н.

7

Анонимен

преди 5 години

и червен колан а не конец да си вържеш пак ще те застигне

6

ОСТАВКА И ЗАТВОР

преди 5 години

Хората ти казаха 100 пъти, че искат РЕФОРМИ, НЕ ПАРИ. Песоглавец пррост

5

Рино

преди 5 години

До АнонименБойко, защо даде на Гергов 50 милиона? Това са нашите пари!

4

Има резерви

преди 5 години

Борисов да конфискува поне три милиарда харчени за нагло корупционни обекти от ДОнчев и да ги даде на народа за заплати пенсии и помощи за оцеляване.Европа се срамува от Борисов и ДОнчев подава на снимката свети Архангел Михаил ..

3

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗначи 43те милиона лева за "дупката" във Варна са били заложени в бюджета от миналата година ,а Герб не ги извадиха просто така....за няма и 5 дни ???

2

Анонимен

преди 5 години

В България май хората си мислят, че щом искат едни пари трябва ги получат на момента. Нещата не стоят както си мислите другари всичко трябва да е съгласувано с държавния бюджет. Не може да изкара 150 милиона и да им ги лепне в лицето.

1

Анонимен

преди 5 години

НАПЪЛНО БЕЗЧУВСТВЕН!!! какво очаквате....