36

Анонимен

преди 5 години

Браво Корея само така, дръжте фронта.

35

Анонимен

преди 5 години

Рай, бе бате, рай! Почти като в Куба и за това всяка година има убити по границите опитващите се да избягат от рая! Точно както в Куба редовно хранят акулите в опит да стигнат до Маями. Ама иначе е рай, а оттатък (съответно Ю. Корея и САЩ) е лошо.

34

Анонимен

преди 5 години

Мдаааа, колко познато! Някога и ние щяхме да ставаме социалистически рай и от чешмите щеше да тече мед и мляко, ама нещо защо ли не се получи? :)) Такъв рай построихме, че 100 години няма да ни стигнат да се оправим с последиците от строежа му!

33

Анонимен

преди 5 години

комунягаите много обичат това "ще" то при тях всичко е в бъдеще време :)

32

Тц,тц

преди 5 години

И вие ли?Ще,ще....

31

До Пенсионер

преди 5 години

"И един мармот завива шоколад в станиол"

30

vlady

преди 5 години

Новият император от династия Ким следва достойно заветите на Чингиз Хан, Тамерлан, Сукатай и т.н. азиатски средновековни монарси. Династията построи феодална монархия с теократични елементи в духa на посочените по-горе, марксизмът е нелегален и се преследва.

29

Анонимен

преди 5 години

Виц от соц-а. Международен диспут на тема "Коя нация е пряк наследник на Адам и ***". Англичанин: "Адам великодушно отстъпва ябълката на ***. Само тук има такива джентълмени." Французин: "Ябълката е подробност след страхотния флирт на Адам. Само ние правим така." Българин: "И двамата бъркате! Само у нас ходят голи, хрупат само ябълки и вярват, че живеят в рая!"

28

Пенсионер

преди 5 години

До СДС 17 Ами докарахме я до там че България е тотално променена европейска държава. За година се строи повече от Живков за 33г. Пътищата отесняха за колите, българите пълнят количките в маркетите като не видяли 45г. На границите задръстване. Още искаш ли ненор..малнико? И запомни.Соца никога няма да се върне. Той почина от собствената си смърт.***..от.

27

Циник

преди 5 години

Всички текезесари у нас дават за пример Северна Корея ... в която дебел(и) е само един!Др.Ким .... превъзнасят се какви дървени налъми, и гумени raлоши се произвеждат там.Искам да ги призова - да поискат севернокорейско гражданство ... ама да внимават да не попаднат в някой от партийните концентрационни лагери на севернокорейските другари... където богатия обяд се състои от варено 1 зелево листо!Няма по-тъno и нагло племе от българския посттекезесар!

26

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 12 Няма какво да гадаеш. В канализацията.

25

Така е

преди 5 години

Луди и гладни за връзване.До какво деградоция довежда комунизма.

24

Анонимен

преди 5 години

До kглей ся. Едно е да идеш на почивка или екскурзийка някъде с джоб пълен с долари и да можеш да си тръгнеш по всяко време, съвсем друго е да си затворник там, без право да излизаш навън и със заплата от 2 долара примерно.Защо на Марадона и на други богати наркоманчета много им харесва Куба? Ми щото им евтино, могат да си позволят най-големия лукс там за центове. Ама дали и за местните е така?

23

П.Петров

преди 5 години

За да се мисли иновативно, трябва първо да се мисли свободно, а като се мисли свободно се вижда колко неправилно е единствено правилното на тоталитарната партия и държава!Затова "социализъм" и "рай" са взаимно изключващи се!

22

До20

преди 5 години

Тъй, тъй, на калпавият х.. вълната му пречи, вярвай си няма лошо.

21

Анонимен

преди 5 години

Те вече са цоциалистически рай. Затворени граници и глад.Няма банани, няма тоалетна хартия...

20

до 17

преди 5 години

А защо стана така - защото го нямаше едно хубаво нещо, случило се в другите бивши - казва се лустрация! А СДС беше пълно с такива кадри на доносници и номенклатурчици.

19

k

преди 5 години

Българи, които са се върнали от там (предимно спортисти, но не само) , казват че не е най-доброто място за живеене, НО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е И ТОВА, КОЕТО ПОКАЗВА ПРОПАГАНДАТА - 90% е лъжа. Но вие си слушайте и си попивайте ...

18

!

преди 5 години

Докато ги управлява продукт от кръвосмешение само са цъфнали и вързали. Но за хорицата ми е жал. Тия бяха разстреляли едно младо семейство само защото се бяха объркали и приближили до вождът-божество .

17

СДС

преди 5 години

"Кой не скача е червен" абе и ние помним доста лозунги! И докъде я докарахме?