37

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 36Рокерите винаги се движат на групи. Защо точно тук това се счита за шествие, а другаде - не? Улиците в ромските махали принадлежат на градовете, както и всички други улици.

36

цоко

преди 5 години

Ще ги обявиме за мъченици

35

мразичервенотиквеник

преди 5 години

*** се канят , че ако още веднъж минат "руокерити" ще ги убият , а са пипнали един цяла армия доброволци ще минем оттам да ги прочистим , аз съм доброволец от сега казвам

34

Анонимен

преди 5 години

Ами, ако след време се окаже, че ман....то не е виновно???Тогава "кво прайм"????

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35Моторист може, не е проблем!Да не са мотористи, джипове, шествие, без разрешение от Общината!Има разлика, червено-кафяв другарю!

32

Анонимен

преди 5 години

Щом не може моторист или друг българин да влиза в ромско гето то и ромите да не щъкат из другите квартали с каруци или пеша. Да си стоят в гетото.

31

Законни къщи

преди 5 години

Значи, според тая статия, а си минал с мотора си покрай някоя къща, а са наизлезнали орда "обитатели" да си бранят семействата. И то въоръжени с брадви, лопати, ятагани,... От какво да се бранят? Тези "улици" там частна собственост ли са? Къщите и дворовете чии са? Имат ли нотариални актове? Имат ли разрешения за строителство? Законно ли са се вързали към тока и водата?

30

Калина

преди 5 години

Рокерите се оказаха най-яките пичове в цялата история на "демокретенична" България. Ако имах шапка щях да им я сваля. Единственото нещо, което ме израдва от цялата гнус в този случай са те.

29

71060

преди 5 години

Ако убият някой журналист, който разследва, ще е ясно защо, и даже и най-простите няма да повярват на история като тази. Ако обаче искат показно убийство, за да сплашат - какво по-добро от провинциална журналистка, която преди една седмица се е проявила като "смела". Но поръчано убийство въобще не се разследва. Бил луд, пиян, дрогиран. И ром. Точка. На някой му е много изгодно това.

28

Митев

преди 5 години

До АнонименНикой не може на правоспособен моторист да си кара мотоциклета където си иска. Улиците и шосетата са за това!!! Пък който е гузен да бяга. И: "Браво" на полицията- пази ***, ами българите кой ще ги пази по това време?!

27

Анонимен

преди 5 години

Как са нахлули в квартала? Взлом? Нещо? Щото ако ги попитате сигурно ще кажат че просто си карат хората по пътя,и това е. Отделен е въпроса че в тия гета който и да влезе, ако не е синкав е потенциално посинен.

26

Маноел

преди 5 години

Аплодисменти за Рокерите!

25

.....

преди 5 години

До АнонименЩото явно не е "млада, красива журналистка".

24

Анонимен

преди 5 години

Общината издала ли е надлежно РАЗРЕШИТЕЛНО за провеждане на мотошествие?

23

Анонимен

преди 5 години

А какво стана с убиецът Георги Рапонски от Монтана?(това си е неговата фамилия, не трийте!)Убил с преправен пищов 17 годишно момче оня ден, осъждан за наркотици, отглеждащ плантация канабис!ЩО ЗАМЕТОХТЕ ТОЗИ СЛУЧАЙ ПОД МИНДЕРЯ?ЩОТО УБИТОТО МОМЧЕ Е РOМЧЕ, ИЛИ ЩОТО УБИЕЦЪТ ГРАВИТИРА КЪМ ПУТИНСКИТЕ "ПАТРИОТИ"?КАЖЕТЕ БЕ, "СВОБОДНИ" МЕДИИ?

22

gio

преди 5 години

и от статията излиза, че през малите на "братята" има специален режим на движение "забранено за други етноси". Е да Ви кажа няма да ме накарате да се чувствам чужденец в родината ми.

21

Анонимен

преди 5 години

"журналисите" продължават да наливат масло в огъня, само че накрая да не се подпали вашата чергадръжте се като професионалисти, не като махленски клюкарки

20

Анонимен

преди 5 години

Какви рокери ,това са едни хвалипръцковци.

19

Динко и Перата

преди 5 години

Що не излезете с официално обявление от МВР, че нормалните българи не могат да влизат в си-гански-те маали? Не че тръпнем от желание да идем там, ама не е лошо представители на властта да ги посещава през ден, през два. А още по-добре да им ходят "на гости" някои хора като Динко от Ямбол и Перата от Бургас, командвани от Чочоолу! И наравно с тях, така за тренировка - качулките от Враня. Питайте Боян Расате.

18

Анонимен

преди 5 години

Що за нелепа новина. Ако аз звънна на полиция затова, че на улицата ми минават 10 рома и съм мноу притеснена ще се отзове ли някой?