32

Въпрос

преди 5 години

До Анонимен 20Ама то винаги е било така, защо се чудиш? Че те ако имаха уважение към живота щяха ли да избият 100 милиона индианци, щяха ли да убиват с *** виетнамските деца, щяха ли да пуснат бомбите над Хирошима и Нагазаки, щяха ли да бомбардират Ирак, Либия, Югославия.... Списъкът е много по-дълъг. Те винаги са си били такива, разрушаващи и развращаващи останалите.

31

Анонимен

преди 5 години

Именно това, че капиталът е най-важното в капитализма, ще го унищожи или иначе казано идеята ще се самоунищожи (не съм комунист, не съм и русофил :) ). Дотогава, докато капиталът е по-важен дори и от човешкия живот, ценностите ще продължават да се израждат все повече, което един ден неизбежно ще доведе до "рестартиране", защото на хората ще им/ни писне да са/сме роби на парите - с някоя световна война/революция, след която да бъде наложена "по-човешка" форма на икономика...

30

Дали

преди 5 години

ЕС трябва да наложи санкции на СА и всички американски компании търгуващи с СА или купуващи петрол от СА! Същото трябва да направи Конгреса на САЩ и президента на САЩ- да наложи санкции на американските компании и техните собственици, които търгуват с СА!Някой новорегистриран сайт на Шорош в Англия трябва да разкрие имената на саудитските агенти и да покаже интервюта с бабите им, които ще държат снимки на внуците им с саудитския крал!

29

до 17

преди 5 години

Значи е бил пророк журналиста защо не е искал охрана от Турция или Турците само се хвалят че имат разознаване !!Защо не с охрана като се страхува за живота си!Има два вида журналисти куромпирани и честни той от какъв е ?

28

Анонимен

преди 5 години

Доста мътна работа, СА са изпратили специален екип от 15 души да разследват, ЦРУ са готови да пратят екип от агенти, ако турците и СА разрешат, турците и те разследват, а човека е изчезнал. По CNN Turk казаха, че може да е нарязан на парчета и изнесен от сградата в куфари. И най-вероятно няма да се открие кръв в сградата, защото всичко е правено от професионалисти (спец службите на СА).

27

Анонимен

преди 5 години

До П.ПетровНикогаи никъде не е имало,няма и никога няма да има комунизъм и демокрация!Просто същността на човешката природа за жалост не позволява това.

26

Анонимен

преди 5 години

Спомням си,че турците разрушиха сгради,защото се съмняваха,че има подслушвателни устройства в тях,а самите те подслушват в Европа,хаха.Меркел и холандците се бяха скарали с турците,защото шпионите им бяха плъзнали навсякъде в Европа.Нашия бат Бойко може и да си получава информацията или дезинформацията директно от авера си Ердоган,без да се напъва.

25

аз

преди 5 години

Спомням си случай имаше с едно момче студент дето беше влязло за виза в американското посолство и изчезнало. Бяха казали, че си е тръгнало оттам. По скоро са го разфасовали на органи. Както в този случай са нарязали човека на парчета. Ама иначе Русия е зло а САЩ са добрите ;)

24

Анонимен

преди 5 години

Санкции за американски стоки, щом продават на саудитците

23

Анонимен

преди 5 години

Саудитска Арабия е най-големия развъдник на тероризъм в Близкия Изток!!Това го знаят всички западни служби............не е тайна за тях!!

22

Анонимен

преди 5 години

Журналисти убиват и в България, и в Саудитска Арабия!!

21

П.Петров

преди 5 години

И каква стана тя ? "Най-висшата демократична ценност" се оказаха парите ...Къде останаха свобода, равенство, братство, демокрация ?Истинската демокрация е възможна само с широка средна класа, която е образована и квалифицирана! Едрият капитал превръща демокрацията във фасада, зад която стои олигархия, контролираща невежия материал с подчинени медии!

20

Анонимен

преди 5 години

"Вашингтон пост" цитира Президентът Доналд Тръмп . "Те харчат 110 милиарда долара за военно оборудване и други неща. Ако не им ги продадем, ще си кажат: Благодаря много, ще ги купим от Русия или от Китай. Това не ни помага, нито когато става дума за работни места, нито за компаниите, които губят от тази работа."--------Баси Цинизма!!!Интереса на бизнеса и печалбата в САЩ са поставени над правосъдието и човешкия живот!

19

????

преди 5 години

САЩ, открито признават, че работните им места и парите са по-важни от справедливостта. Не, че не се знае, че законите и "доброто" са само за простолюдието. Прецакаха ни да си спрем проектите с Русия в които бяхме вложили пари. В замяна - нищо! Те и "братушките" така едно време са ни "помагали" 45 години. Трябва да спрем да сме народ, който очаква "някой да ни управи". Много "поп Кръстьовци", едните навеждат глава пред Русия, другите пред САЩ, само и само да са на власт!? Трябват ни по-умни управ

18

Щерю

преди 5 години

Турският топ полицай - Хосню е разкрил всичко по случая със саудитския журналист...

17

до анонимен

преди 5 години

Защо да го убиват в Турция арабите след като може да умре от сърдечен удар в някой хотел---------Опасявал се е за живота си, затова е взел със себе си бъдещата си жена и я накарал да го изчака пред посолството, като я предупредил,че ако не се появи до час-два да позвъни в полицията.Жената след като е изчакала появата му около два часа е позвънила в полицията.Полицията пристигнала пред посолството, но не била допусната вътре.Едва след 5 дни турските власти получили разрешение да влязът!

16

Анонимен

преди 5 години

Най различни катаклизми - глобална пандемия, световна война или даже геологична катастрофа - изкарват на повърхността една и съща гнъсна пяна: ненавист, зверски егоизъм, жестокост, която изглежда оправдана, но всъщност няма никакви основания."Бръмбар в мравуняка"

15

Joko

преди 5 години

Ба си аргументите .... Алчността ще ликвидира този свят, но май първи ще бъдат американцитя...

14

Анонимен

преди 5 години

Защо да го убиват в Турция арабите след като може да умре от сърдечен удар в някой хотел ще изпипат убиството!Може Турците да са го убили нали последно време са врагове и подкрепят Кувейт !!Записат не доказва нищо влиза вътре и не излиза !!

13

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали утрото е добро, но тази гнусотия е сравнима единствено с разлагаща се плът. Това показва на всеки един мирянин, че той е следващият. Дано се задавите със сделките си с оръжие. Подобно посегателство е непростимо.