16

Анонимен

преди 5 години

До РешениеОткъде накъде ще им даваме земя? Та да се обявят за турци и да откъснат югоизточната част от страната ли? те биха го направили само за едно еднократно ядене и пиене на корем!Комуто у нас не харесва, мрази ни или не ще да спазва законите - да си върви в прародината! Индия отдавна вече заяви, че ги приема обратно, дори ги прикани да се връщат!

15

Един

преди 5 години

Крайно време е този барут да пламне. Не само в Русе!

14

Анонимен

преди 5 години

Барутът е сух като онази работа на *** Нинова. При движение притраква.

13

ДЕМ

преди 5 години

Този депутат, дали помни, че една друга етническа партия на един човек с флорално име беше част от Коалиция за България, когато управляваха зааедно с друга етническа партия и една такава със синя кръв? Дали помни, че от 89 година до сега неговата алена партия е винаги в парламента и едва 9 от тези 29 години не е упралявала? Та. Какво направиха за ромите? Думите му не са ли открита закана за организиране на провокации и повод за опит за преврат?

12

Анонимен

преди 5 години

До РешениеПреди десетина години кмет на едно село (мисля че беше Варненско) реши да нареже от общинската земя парцели по 10 декара, изора ги и поиска да ги подари на семейства от споменатия етнос за да се хранят и преживяват.Отказаха всички! Предлогът беше: 1. Ще ми спрат помощите! и 2. (неофициално, но загатнат) Да бе, нали трябва да му работя!Та това...

11

Решение

преди 5 години

Решението на проблемите с гетата и ромите е много просто: Казва се строг закон за всички. Но какво ли ще означава това на фона на факта, че България е най- корумпираната страна членка на ЕС. Ето решението: Тъй като българите изоставиха родителите си по селата, на ромите (за първи път в световната история) да се даде земя, където те да образуват своя държава. Всеки ром, който реши - да отива някъде на югоизток (примерно), а всеки който остане - наравно пред закона! На кой му стиска?

10

bzzzzz

преди 5 години

няма да е лошо.

9

НЕЩО НЕЯСНО ИМА ..

преди 5 години

ТИ , МОЙ ЧОВЕК .."ПО-БЪЛГАРИН" ЛИ СИ ОТ ОНИЯ В ГЕТАТА ...... ИЛИ СИ ПО- РУСНАК...??!!ЩОТО ТАКА , С "ПО-ПО-НАЙ"......СЕ ПРАВИ БАЛКАНСКИ КОНФЛИКТ , В ПОЛЗА НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ, ЗНАЕШ ПО ЧИЯ РЕЦЕПТА!!!!!ТЕЗИ В ГЕТАТА И ПО ТЮТЮНА В НИВЯТА.....СА МИ БЪЛГАРСКИ БРАТЯ!НЕ СИ ТИ ТОЗИ---КОЙТО ЩЕ РАЗДЕЛЯШ ХОРАТА ...НА "ПО-ПО-НАЙ"!!ТИ СИ САМО ЕДИН ВЪ.Ш.КА.рррр

8

Анонимен

преди 5 години

Вземете и Първанов и други социалистическо ориентирани партии.

7

Анонимен

преди 5 години

ТОЯ МИШОК МАЙ СЕ Е ПРИТЕСНИЛ ЗА ЕЛЕКТОРАТА СИ

6

Анонимен

преди 5 години

Ми те всички роми са луди по марката БМВ.Нормално е да движат с такова.Дори мога да позная какво.Тройка или петица от 90-те отзад с кюнците най-вероятно тъмно лилаво или синьо.Нали после като я е убил се е прибрал вкъщи да се похвали на техните къф е луд ебaч са го докарали с тоя кенеf.Жалко че в България няма смъртно наказание но поне остава надеждата да се самоубие.в затвора...Много *** примитив и без тва няма жени в Бг той тръгнал да ги убива.А освен тва е имал нещо за плющене-жена,деца,рода.

5

ДА ДРУГАРЮ ОТ БСП..

преди 5 години

ЩЕ СТАНЕ КАТО В " КАТУНИЦА" ...АКО ВИЕ ИМ ПЛАТИТЕ ДА ГО НАПРАВЯТ...!/..Само така , ще можете да свалите правитеството на ГЕРБ..!/АМА ,МАЙ ПРОПУСНАХТЕ МОМЕНТА...ХАХ,ХА,ХААААААААААА...ОТ ПОЛИЦИЯТА ИЗЛЯЗОХА ПО-БЪРЗИ !!!!!!

4

Мунчо

преди 5 години

ЧЕ ВАШАТА ПАРТИЯ ,НЕ УХАЖВАШЕ ЛИ ГЕТАТА БЕ ***,СЕГА ПОНЕ ХОРАТА НАДАВАТ ГЛАС,А ПО ВАШЕ ВРЕМЕ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ КРИЕХТЕ,КОЛКО НАРОД ИЗТРЕПАХА И ОГРАБИХА ПО СЕЛАТА,МИРИЗЛИВИТЕ...ДАЖЕ СЕГА ПЛАЧЕТЕ,КАТО ВДОВИЦИ ЗА К.Р,ДА ИМ НАМАЛЯТ ДАНЪЦИТЕ КОИТО НЕ ПЛАЩАТ,ДА ИМ УЗАКОНЯВАТ КОПТОРИТЕ,ДА ИМ ВДИГАТ СОЦИАЛНИТЕ И Т.Н.ВСИЧКИТЕ СТЕ МАСКАРИ В ТОВА НС И СТЕ ЗА ТРЕПАНЕ! ЗАТОВА СЕГА ВИЛНЕЯТ БЕЗНАКАЗНО АМУДЖИТЕ

3

Анонимен

преди 5 години

Няма да дтане защото властта ще прати куките и жандармерията да пазят техните хора (ромите) от гневът на гражданите.Погледнете повечето политици 70% от тях са със силен естествен тен.Като поведение-къркане кючеци и далавери.Е кажете сега каква е разликата между тия в парламента и тия в Тракцата ли как му беше името на оня русенски коптоp?

2

Анонимен

преди 5 години

Гледам депутат от БСП задава тона за дискусия а не от ГЕРБ както отива на управляваща партия

1

Анонимен

преди 5 години

Че на старата Катуница, кои й имаше, бе брат :)