120

Анонимен

преди 5 години

Изчезвай бе, жуже смотано!Не ти щем транзита на тъпия газ!България трябва да е производител като Япония, не енергиен придатък като Русия.Печели и живее добре този, който произвежда.Такива като Рашка говняшка където разчитат само на износ на суровини никога не са живяли добре и няма да живеят добре.

119

Покротко

преди 5 години

Трасето на Южен поток бе опасно и вече имаше мощен откат срещу съседните а Черно море страни.Черно море е едно от най охраняваните морета. Имаше работа за един екип експерти да определят ново трасе за за един месец.Не я свършиха.Бяха договорени под масата огромни санкции разоряващи БЪлгария./София трябваше до края на 2016 да изгради огромно за нея трасе от над 650 км без никаква подготовка с нейни ограбени от народа милиарди.

118

Внимателно

преди 5 години

Щетите от Южен поток се оценяваха на над 100 000 000 000 $.Бургас Александрополис беше нереализуем заради неправилно избрано трасе и риск от замърсяване на черно море в най курортните зони.Белене чака прогнози за недостиг на ток на Балканите след 13 години.

117

Внимателно

преди 5 години

Докато бъзикаха Путин Първанов и Борисов в МЕГА проекти като Южен поток Бургас Александрополис и БЕЛЕНЕ сринаха взаимно изгодните братски връзки..Почти няма българи желаещи да посетят Москва заради НЕНУЖНИ ВИЗИ>

116

vmz

преди 5 години

До гост Спомнете си Троянската война : Подаръка на Данайците : Троянския кон.В Украйна има много газопроводи. Мислете.

115

гост

преди 5 години

До наблюдател . Русия в момента изграждат директна връзка с Германия за доставка на газ. Не знам дали ви е известно.

114

Анонимен

преди 5 години

откакто кривнахме на запад бая кафява стана българската кожа. Много скоро бледоликите ще са малцинство. Тези дето скачахте с дватап пръста и викаха демокрация сега ги колят по селата, като обредни животни.Опази, Боже! Мина лошото, почна страшното!

113

Анонимен

преди 5 години

Бай ***, клоаката е за пример на Европа. Но не на положителен

112

Цървул

преди 5 години

Много често взе да ни споменава Путин,не е на хубаво тая...

111

Сандо

преди 5 години

е, а дано, ни надали

110

наблюдател

преди 5 години

Колкото и да го увърта Путин, Русия има нужда от диверсификация на износа.1. Защото сега са дружки с Меркел, но един ден не се знае. Може да поискат да заобиколят или най-малкото да заплашат че ще заобиколят Германия както сега Украйна.2. Геополитически, за да достигне до Сърбия трябва да го направи през България.През Гърция трябва да мине през Македония и е по-далеко.Ако не стигне до Сърбия първи, сърбите може да вземат газ от Адриатика през Черна Гора. България е незаобиколим фактор

109

хора бдете

преди 5 години

Рашките са коварни. Един ден тръбата като премине през България ще започнат да ни съдят че сме крали от газта им и ще искат обезщетения по-големи от таксите за пренос които плащат. Ще стане да им плащаме че им пренасяме гаста по наша територия.

108

Анонимен

преди 5 години

Тръбата от Турция трябваше да мине през Гърция, но маляките се издъниха с изгонването на дипломатите и ще си платят.

107

хохолите капут!

преди 5 години

До Рашка с прашкакакво правиш тук? марш на украйна!

106

Анонимен

преди 5 години

Не ни оставиха на мира и няма да ни оставят тия сволъчи. Докато ома предатели в България, винаги ще ни клатят и мачкат.

105

палачинка

преди 5 години

готов е и кафето да носи лично на Бай ви *** по чорапи

104

анонимен

преди 5 години

111,все пак по добре е че Путин да се крепи на природни газ , отколкото ние на едно криминално...НИЩО.

103

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

украинците си върнаха ядрените заряди и си натрошиха самолетите , за да ги вземат от нато и да получават доживотно безплатна газ, според споразумението с русия. сега са до кривата, а руснаците си поискаха вересиите в момента в който сметнаха за добре. сега, тази важна роля се пада на нас. освен белене, да имаме да си даваме и за "откраднат газ по време на транзита".

102

Гошо до к.117

преди 5 години

До Рашка с прашка: Ние преди 11 години завихме на Запад, но под ръководството на Баце и Цецо , така че от ЕС ще ни подритяат като ненужни кутрета. Сле онзи сериозе гаф преди 3 дни, когато Боце реши да набие обръчите на посланиците на 36 държави, повечето от тях по-големи, а всички по-богати от БГ, участта на премиера е предопределена. За съжаление и нашата..

101

до к.104

преди 5 години

До св.св.Маркс и Енгелс: Та руснаците и сега ни заобикалят. Втората тръба обаче трябваше да мине през Гърция, но агите и ромеите си сритаха шапките и заради това руснаците предпочитат трасето да е през БГ. Друг е въпросът дали този газ БГ ще го получи директно или през Турция. Смятам, че през Турция, защото Газпром вече не ни вярва. А за това, че Русия без БГ не може : тя се съюзи с Турция и слабо я е еня Боце и Цуци накъде ще поемат.