13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Я стига бе, от-качалник! Като си такъв куче.любец, вземи си го и си го отглеждай в къщи, но без да го пускаш навън, и без да го разхождаш даже и на каишка навън!!! Щото под "разхождане" вие разбирате да го пуснеш да се изсе.е в пясъчника на децата. И без да развиваш теории, кажи кое е по-важно: няколко деца да останат незаразени от кучешки болести, или твоята болна мания да бъде погъделичкана?

12

Виетнамци

преди 5 години

Еееее, и новината е супер важна, и горките хорица как са се уплашили. Аре бе, стига с фалшивото хленчене по тези ходещи бълхарници! Едно време с кучетата се справиха виетнамците. Предлагам да си внесем пак виетнамци. Сега в София, а после и в други градове. За една година проблемът с кучетата ще изчезне. Освен това, виетнамците работят - баха заварчици, гипсаджии и т.н. Да кажете нещо за арабелите дето сега ни нападат???

11

П.Петров

преди 5 години

И какво е правило бездомното куче в двора на детската градина ?Разпространява *** и се изхожда в пясъка, в който после децата си играят !!!НЕ Е НОРМАЛНО ПО УЛИЦИТЕ ДА СЕ РАЗХОЖДАТ БЕЗДОМНИ ЖИВОТНИ!КОЙ НЕ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА ДА ГИ ПРИБЕРЕ?

10

65

преди 5 години

И какво толкова страшно има ,чак се мнооого уплашили.Да си леят куршум тогава.А ако е на пет метра от оградата на градината ,какво ще направят?Ще го подминат.А иначе самото тровене на кучета е гадост,ама сигурно на някои му е дошло до гуша.

9

Бобчо

преди 5 години

Какво по дяволите прави бездомна массстия в двора на детска градина?!! ААА, сетих се, това е някакво мило кученце, захранвано там на място от някой откачалник. И на някой родител не са му издържали нервите и е взел нещата в свои ръце. Честно ви казвам, имам две дечица и ако видя куче в двора на детската градина, не да го тровя, а ще му прегриза гръкляна, както и ще направят всичките хора с деца които познавам.

8

WTF

преди 5 години

Няма място за бездомни кучета в населените места пък било то кастрирани или "добрички". Иначе и швейцарците щяха да напускат песове по улиците на Цюрих.

7

Анонимен

преди 5 години

Тези са ненормални и са за съд,ами ако някое дете от детската градина беше пипнало мръвките от любопитство?

6

Анонимен

преди 5 години

Явно глутницат кучета не ги плаши...Центъра е като кучкарник

5

Анонимен

преди 5 години

Всеки на който е даден живот има право да живее па макар и да е бездомно куче. Никой няма право да отнема живот даден от БОГ. Тези които умишлено отравят кучета какво ли си мислят. Ние сме по висши от животните и имаме право да правиме с тях кавото си поискаме. Не вие сте по нисши от животните защото животното няма лоши помисли не умее да лъже да краде и да убива. Вие сте най нисшите.

4

Баба Яга

преди 5 години

До Мишо ...но има МИШки...

3

Мишо

преди 5 години

Горките безстопанствени животни пренасят болести, нападат хора. Там където живея грам безстопанствено куче няма.

2

Bg izmet

преди 5 години

Neka bg vnese rabotnici vietnamci.tezi se hraniat s kucheta a i bg nachalnicite sa bokluci shte prisastvat na kupona .

1

Бау

преди 5 години

Докато не отровят случайно някое дете, нищо няма да се промени. Някой хора са си садисти и това е най-лесния начин да си начешат желанията.