7

ами ако

преди 5 години

Това се беше случило с ирански, руски, кубински, венецуелски, китайски или друг журналист в съответното консулство?Досега да имаше санкции, блокади, заплахи и какво ли още не.Както беше казал някой виден американски деятел "тези са *** синове, но са наши *** синове".Политика. Няма принципи и право, има само интереси.Дано е жив човека, ама надали.Колко нагъл, сатрапски безочлив е този режим за да избива несъгласни в консулствата си в други държави.ама че свят.

6

Анонимен

преди 5 години

Значи в Йемен може да избиват народа наред и това НЕ е проблем за Краварите,НО изчезването на ЕДИН журналист......Лицемери!Също,като в България,ако момичето от Русе, НЕ беше журналист,щеше да е в графата, поредната жертва на богопомазаните и НИЩО!!!

5

Истина

преди 5 години

В момента е дванайсе през нощта, но изобщо не ме е страх, че *** ще влезе през прозореца с нож.Мисля само за МИО САЩ-Саудитска Арабия. Въртя се и не мога да заспя.Правичката ви казвам!

4

Анонимен

преди 5 години

Санкции, отзоваване на посланици няма ли да има. Предателят по - ценен ли е от един журналист?

3

Dj

преди 5 години

1 саудитски опонент най вероятно е убит и това предизвиква повече шум отколкото факта че 500 000 йеменски деца са заплашвни от гладна смърт благодарение на коалицията водена от Саудитска Арабия и както се разбира от статията активно подпомагана от Пентагона

2

Анонимен

преди 5 години

Този е нарко зависим и убиец на милиони хора от държавата му

1

Анонимен

преди 5 години

Пак двойните стандарти пак цирк. Има категорични доказателства, че човекът е ликвидиран в консулството, и усесейците ще правят разследване, ктоето цели да оневини саудитската сатрапия. В реме е Русия да доизрине сганта от Сирия и да се пренася да спасява йеменския народ от извергите.