8

иван програматор

преди 5 години

Това е много добре нека се учат децата нали все пак ние за това се бориме и работим децата като са пред компютара няма да правят глупости даже са малко тез часове аз по цял ден съм пред екрана

7

Анонимен

преди 5 години

Лошото не са 25-те часа, а на каква възраст са потребителите- слес 6-тия месец родителите спират всякакво общуване и мобилния телефон е новия родителИ второ КАКВО КОНСУМИРАТ пред екрана- "канди краш" и 2-3 серии за бавно развиващи.

6

Дада ама не.

преди 5 години

Със час дневно IT специалист не се става! Трябват поне 4-5 часа на ден. Ама не във фейса или цъкане на игрички ами учене на програмни езици, четене на сорс и писане на код. Експерименти всеки ден. Този който може да се справи със това предизвикателство бъдещето му е осигурено! Софтуерното инженерство е една от малкото професии със която един млад човек в Бг може да излезе от блатото без да емигрира в чужбина.Иначе бачкаш до изгърбване и се пенсиорираш със 150 евро. (Ако оцелееш)

5

трайте бе

преди 5 години

.

4

Анонимен

преди 5 години

Вие ще кажете колко време да гледат! Нека децата гледат толкова , колкото им е необходимо!Писна ми от забрани и поучения в тази страна. Ако зависеше от българите , никога нямаше да има интернет и социални мрежи, с този комунистически манталитет .Онзи ден чета, че родителите продължавали да бият децата си за щяло и нещяло.... като са *** и не знаят как да общуват с тях, използват шамари и наказания. България е в пещерния век все още, като начин на мислене

3

Анонимен

преди 5 години

"България е на последно място в ЕС по консумация на прясно мляко"Защото България е с най-скъпото прясно мляко в цял ЕС.

2

Рестрепо

преди 5 години

До Анонимен80-те % лyмпeни изобщо не сте чували, че съществуват и други телевизии освен нова и бтв. А представата ви за интернет се изчерпва с фейсбук и няколко долнопробни сайта, които посещавате.

1

Анонимен

преди 5 години

Един час какво да гледат? Фермата на Биг Брадър, Шоуто на Славриков или Господари на сеира?