50

Д-Р Психо

преди 5 години

ХАПЧЕТАТА СИДЕРОВ!!!!! ИЗПИЛИ СИ ХАПЧЕТАТА!!!????? МНОГО Е ВАЖНО ДА НЕ ГИ ЗАБРАВЯШ!!!!!!

49

к

преди 5 години

много по-интересен е въпросът какво прави този суданец в България !?в България на държавни разноски почиват 100-тици украински терористи от укро-фашистките банди на Порошенкода не би сега да оказваме същата услуга на терористите от ИСИС по молба на "съюзниците" ни от НАТО ?

48

Пинифарина

преди 5 години

Волен от много години е депутат, шеф на парламентарната група, и никога не е ползвал полагащата му се охрана от НСО. С това е спестил стотици хиляди левове на данъкоплатците. А Борисов да каже Защо , в качеството му на Какъв, гражданинът(не е депутат) Ахмед Доган ползва охрана от НСО!

47

Антон Кутев, 2012:

преди 5 години

Корнелия скоро не я е джаскало такси......

46

anon

преди 5 години

ако е имало птп - да бяха извикали полиция. ако трябва да сравнявам морала на деница и на суданеца- бих свирил в полза на суданеца. затова предполагам, че ако са се чукнали на пътя, деничка (понеже си мисли, че е хванала Господа за шлифера) е отсвирила суданеца и си е тръгнала и той я е подгонил... ама джуджето се пени за фасон. Предател- няма да забравиме как предаде всичко дето казваш, че ти е свято за няколко места в народното събрание.

45

Анонимен

преди 5 години

Абе тоя сммешник докога ще се натрапва в пространството? Охрана защото жена му пернала с огледалото на друга кола огледалото.Нонсенс.

44

Анонимен

преди 5 години

Какво значи "са се ударили"? Някой е ударил някого защото... Какво точно е станало? По вина на Сидерова ли е било? Имал ли е суданеца моралното право да е ядосан? Рисково ли е било шофирането на Деница? Ако да в какво се е изразявало това и каква е била причината да шофира рисково? Заради покровителството над Сидеров от страна на полицията много неща се прикриват.

43

Наташа Картошки

преди 5 години

Суданеца хулиган женен ли е?

42

Анонимен

преди 5 години

Стига сте занимавали хората с разни смешници: Довчера с Ирладската пастирка Р.П. и неговата синя птичка Д.Б., Днес с Воленчо пундела на властимащите, с неговата Деница.Голяма работа, някакъв суданец я преследвал и обидил; значи я е настигнал, за да я обиди.

41

Мопс

преди 5 години

Сидеров защо не отиде в Русе да види как живеят без охрана обикновените журналистки?Къде е неговата Атака след бруталното убийство,къде е самият той (заврян под полата на жена си,може би).Патриот по Ботев...патриот е ,душа дава той за правда,за свобода,но не свойта душа брате ,а душата на народа....Гнусен клоун.

40

Истукан

преди 5 години

Още ли ни занимавате с този псевдо националист. Дърпа милиони на гърба на държавата. Цяла банда са тези патриоти. Валери Симеонов създаде както Атака, така и всички патриотични партии.

39

Гогов

преди 5 години

избягала от птп и оня я гонил.А вие какво бихте сторили????Ама щото е суданец даваи Кал.

38

Анонимен

преди 5 години

Клозетници!!!

37

Анонимен

преди 5 години

Стига сте занимавали хората с разни смешници: Днес с Воленчо пундела на властимащите, с неговата Деница.Голяма работа, някакъв суданец я преследвал и обидил; значи я е настигнал за да я обиди.а.

36

Анонимен

преди 5 години

Заглавието: "След "Судан гейт" Сидеров не иска ОХРАНА за себе си, Сидерова и сина им" Т.е., до сега не е имал охрана, предлагат му отказва.В текста:"Волен Сидеров каза, че семейството му няма нужда от ДОПЪЛНИТЕЛНА ОХРАНА, ..." Т.е. до сега е имал, но не иска допълнително (сигурно му е съвестно). :)Два СЪВСЕМ различни смисъла ... Българскияи език за нищо го нямате!

35

Анонимен

преди 5 години

Волен е човек на Доган. Именно той с неговия златен палец крепеше правителството на Орешарски месеци наред. Освен това е избягал от казармата с лъжливо медицинско, че е кьорав. Ако ви е малко има и още: снимаше се гол в разни пропаднали списания, беше говорител на мутрите от Мултигруп, кланяше се на престъпника Конзон... ВЪОБЩЕ, ЕДИН ЖИВОТ НА КОЛЕНЕ И ПЪЛЗЕШКОМ ЗА ЛИЧНА ОБЛАГА. ОТВРАТ!!!

34

Анонимен

преди 5 години

Като гледам Сидерова усмихната не се е уплашила от суданеца. Сигурно и е показал суданския патлак

33

НРБ

преди 5 години

Плащай си охраната на жената ти !!! Колко закона за защита на работещите българи внесе в парламента ??? Само кражби и безхаберие в *** ви глави!!!

32

House M.D.

преди 5 години

Колега #24, грешите. Гейт означава портал, а не разкритие. Аферата е Уотъргейт, а не Уолтър Гейт. И затова попитах къде е суданския портал.

31

смях

преди 5 години

Волен, как жално скимти за постове, обаче от никъде подкрепа. Нито от хората до него, нито от Борисов. ВМРО и НФСБ го гледат с презрение и насмешка и го пускат по течението. Нека скимти, само да си взима хаповете редовно.