106

Анонимен

преди 5 години

Не е вярно това. Майката лъже! За истината питайте интернет специалистите. А, забравих....Борисов и виновен. За Костов знаем.

105

Аз

преди 5 години

Е и аз да взема да се по напия. Ще ми се сторите като *** и ще взема един Спрей. Пък какво толкова пиян съм бил дрогиран.

104

иванов

преди 5 години

Абе, "госпожо" какъв е този "отличник",дето цяла нощ купонясва и се "врежда" с момиче??? Каквито родителите ,такива и децата.Такова ли възпитание давате на детето си!

103

Анонимен

преди 5 години

Гошу, няма нищо човешко у теб. Какви са тия плюсове, дето си събрал, сигурно, щото не са ти чели словоблудстванията. А за сирачето, което оставя тая жена, каква психическа травма е това, няма да може цял живот да се отърси.

102

Ангел

преди 5 години

Ако преди 70 години Нацизма е било лоша дума то в днешно време Толерантността става все по лоша дума .Може би ще забележите ,че въпросните 2 думи са Антиподи т.е. противоположни .Крайностите са еднакво лоши, както крайния Нацизъм така и крайната Толерантност.По мъдрите от вас ще забележат ,че света е устроен така ,от едната крайност да отива в другата и след това обратно и това колело ще се върти докато не еволюираме достатъчно и не открием златната среда!!!

101

иванов

преди 5 години

Може ли да обясните как така в България се дават шофьорски книжки на лица с умствена изостаналост?

100

Анонимен

преди 5 години

Тия турчеещи се роми са най-долната *** на обществото и се срещат най-често в Русенско и Делиормана. Говорят на някакъв развален турски, редовно ходят при котилото си в Германия/Холандия/Белгия и тук размахват евра и злата, държейки се супер арогантно навсякъде. Разгледайте подобни профили във Фейсбук от приятелите на тоя *** и вижте за какъв крими-контингент става въпрос.

99

Анонимен

преди 5 години

Само затвор за този.

98

PEPI

преди 5 години

До Анонимен Хапчетата за умствена изостаналост в неговата среда се наричат дрога!

97

нн

преди 5 години

"Северин Красимиров е признал, че е убил Виктория Маринова пред майка си веднага, след като е пристигнал при нея в Германия."Убил я е пред майка си?

96

Ангел

преди 5 години

Света е достатъчно справедлив и мъдър и налага правилния световен ред.Има качествени човеци които заслужават да са на по-високо социално равнище от други.Има и такива които напълно заслужено са на най-ниското социално положение! Обществото дава на всеки му заслуженото, според приноса си за цивилизацията! Изключително грешно е да се смята ,че всички Хомо Сапиенс по света трябва да са равнопоставени защото някой работят усърдно за развитието на света а други са в негова вреда!!!

95

Анонимен

преди 5 години

Туентиът сенчъри фокс представя...Селайдин - в ролята на СеверинБойко - в ролята "ни лук ял, ни лук мирисал"Цацаров - в ролята на подкупния гл прокурорвъв филма "Задкулисни игри"

94

Анонимен

преди 5 години

По последни данни е имало двама съучастници за които се знае, че са от местната структура на ГЕРБ

93

Анонимен

преди 5 години

До правят ни на лудиБеше 100 % сигурно , че някой ром ще е виновен - 60 кг, стигнал до Германия на повече от 2100 км за 24 часа и си признал, че е той ...Вервайте ми !

92

Анонимен

преди 5 години

"Той призна, че го е направил на пияна глава, бил е надрусан."-И какво от това се питам аз.Не виждам как това ,че си надрусан *** те оправдава.

91

Гoшу

преди 5 години

Е, щом е бил пиян и дрогиран, отгоре на всичко и не помни, значи не е виновно момчето. Аз викам на съда да го пусне, или айде така, за назидание да му даде 5 години при лек режим с право на предсрочно освобождаване. Хора сме, трябва да му влезем в положението на момчето. Ами младо е, приискало му се е секс с красива млада жена, тя явно го е отрязала и това му е причинило непоправими духовни рани на отхвърлен аутсайдер

90

правят ни на луди

преди 5 години

Когато стана международен скандал , колко удобно се появи сирак ***, които пое вината и си призна на момента !За по убедително разказал на майка си и половината рода и те до сряда мълчали, и след това в пристъп на вина си признават един през друг по убедително....

89

Зозо

преди 5 години

До ГробокопачБорисов пада..... Пада от смях като ви чете смешните комунистически брътвежи :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

88

Анонимен

преди 5 години

Едва ли е "умствена изостаналост". Толкова разбира и тази... но вероятно е индикация, че е с психическо заболяване, щом пие хапчета. Примерно шизофреник. Ще съвпадне и с профила на психиатрите за убиеца.Ако е спрял хапчетата - ясна работата

87

Serhan правуписа

преди 5 години

Извинете,че замърсих форума.Отивам си обратно в колибата мизерна,при скандинавците ***