9

Анонимен

преди 5 години

хахах имало "астро псувня" хахах Най-четената новина зодиите :). То това май е най-стойностната жунарлистическа статия в новинарския сайт "Днес.бг"! Цяло журналистическо разследване ... на звездите. Браво!

8

Пича

преди 5 години

Гаджето: Мило, ти коя зодия си?Аз: Тиранозавър!Гаджето: Ама тая е неква измислена!Аз: Ми то всичките са измислени.

7

Анонимен

преди 5 години

Нещо ми се струва, че заглавието е за друга статия, а на вас?

6

Анонимен

преди 5 години

Заглавието има ли нещо общо с текста?

5

На Вниманието

преди 5 години

И с пълна сила важи написаното: и да не би, като повдигнеш очи към небето, и видиш слънцето и луната, звездите и цялото небесно множество, да се МАМИШ та да им се кланяш и да служиш на тях, които Господ твоят Бог разпредели на всичките народи под цялото небе.. написано е някъде? но християните не четат.. четата си хороскопа !? :(

4

Анонимен

преди 5 години

Близнаците са много подли и изневерявт. Има една астро псувня: децата ти да са овен, мъжа ти близнаци.

3

Анонимен

преди 5 години

Не ви уважава почивката деня за почивка съня и не ви уважава, като човек. Нямате работа с него в такъв случай. Чист егоист!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Имах си аз някой да е несериозен по отношение на вас и вие да го слагате на пиедестал. И тук въобще няма общо зодията хората не обичат принципно да се занасят с тях и да им губят и малкото свободно време с което разполагат. Примерно си се уговрил с някой в 10 часа на следващия ден за кафе. Вие от 9-10 дни не сте си почивали но в името на него правите компромис със себе си "какво толкова аз толкова дни не съм спал/а за един ден повече не е проблем. Той изобщо не зачита това и отменя срещата.

1

дсзодии сте

преди 5 години

не сме в клетка нали,не сме от тези зодии