85

Додо

преди 3 години

'цитиран от Дойче веле.'================Ясно, картотекираме в графа "фейк нюз"!

84

Анонимен

преди 5 години

Неоколониалната политика. Доживех кака ми Е В да мисли като мен. Значи краде се с икономическо неравенство работна ръка от България и това обогатява Германия. Германия купува евтини суровини от България а после ни ги препродава с добавена стойност. За нас остават отровите от мръсните производства като минната индустрия. Те не искат да ги стигнем, те искат да сме в икономическо подчинение на тях.

83

Анонимен

преди 5 години

Щеше да си ги измисли отнякъде- няма как да останат без арбайтери.

82

ИХАААААА

преди 5 години

До Анонименв германия и в частност има повече *** от българи-процентно погледнато на броя на етносите--българите в западна европа са известни като....***!

81

Мето

преди 5 години

При германците не достигат работниците защото те плащат на арабите да мързелуват по цял ден и да зоват за джихад.

80

Анонимен

преди 5 години

"Поради икономическия бум от последните няколко години интеграцията на източноевропейците, и най-вече на поляците и румънците, протече значително по-безшумно и безпроблемно, отколкото се очакваше."И поради факта че са по-близо до Германия в сравнение с други придожли от Африканскии Азиатски държави. Сравнете поляк и афганистанец, кой по-добре ще се интегрира?Това естесвено е табу да го кажеш на просветлените западняци.

79

az

преди 5 години

Айде поредната статия за националните предатели, модерни продажници за 500 лева отгоре, си оставят родителите да им ги изхранваме и гледаме ние. И айде на рахат да мият *** в чужбина. Измекиари.

78

Анонимен

преди 5 години

ГЕРМАНЦИТЕ ВЗЕМАТ САМО КАДЪРНИТЕ И РАБОТЛИВИТЕ, ЗАТОВА НЕГРАМОТНИТЕ И МЪРЗЕЛИВИ БЪЛГАРИ СИ ОСТАВАТ ТУК.И РОМИТЕ, ЕСТЕСТВЕНО, ТЯХ НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА.

77

Пешо

преди 5 години

Нека да кажем за държавата България която ограбва младите хора (работещи за 500 лв) чрез високи данъци за да може да раздава пенсии от 1000 лв на някакви бивши военни, които не са работили през живота си.

76

Анонимен

преди 5 години

Ромите безчинстват...а утaйките се бият в косматите гърди, и пръскат ялови люти закани.Хем ги боли...хем ги сърби.Търкат билетчетата на Делян Пеевски, и Божков черепа...и се чудят - как аджеба недоубити мутри като Ветко - кътат милионите в кутии..а на тях им спират ток, вода , и парно - за неплатени надписани сметки.Мишкуват в панелните си съборетини - които отдавна са надживели експлотационния си срок, ама са горди, че са си тяхни.

75

Анонимен

преди 5 години

По - умните юзъри - ви го казаха...какво е правила Германия - преди да идат източноевропейците - процъфтявала е. Фалиралата 3 пъти България на влашкия ром Тошо , е там където трябва да е - по желязната логика на икономиката.България тъпче на място, докато кадърните , находчивите, и младите безропотно си тръгват - осъзнали, чеот това посткомунистическо тресавище и чen за каче с кисело зеле не става.Остават утайkaта...която чака емигрантски подаяния да прескочи и този месец.Ромите безчинстват !

74

Водолаз

преди 5 години

България е бедна, защото тумора наречен руски комунизъм превърна българина в мързеливо, гламаво със самочувствие същество. Лошото е, че влиянието на тумора продължава и България изостава в развитието си от другите източноевропейски държави.

73

бай Тошо

преди 5 години

До Хан ОмуртагТи си много зле бе човек, нито знаеш какво е пролетариат, нито си наясно с колективизацията и национализацията. Слушаш и вярваш на западната евроатлантическа пропаганда и затова много си се заблудил.

72

Анонимен

преди 5 години

Рано или късно източноевропейците ще се завърнат в дъжавите си.Тогава на германците ще им "работят" близкоизточните и африкански хрантутници които те посрещаха с мечета.Добре ще ги изработят.

71

Наблюдател

преди 5 години

Малко българии работели в Германия - защото проститутките, сводниците и наркодилърите не влизат в броенето.?

70

Анонимен

преди 5 години

Който твърди,че в България с 1500лв заплата живееш по-зле от на вън с 1500 евро. Явно не е в час. На вън 1500 евро са нищо особено в голям град. Да не говорим, че глобите са убийствени за всипко.

69

Кратун

преди 5 години

До ЛюбопитенВъв всеки случай, нашите жилища не ги е построил някой с 1500 лева заплата на сегашните цени на имоти и услуги. Или са наследдствени, или сте обвързан с дългосрочна ипотека, което не вярвам да прави живота Ви прекрасен. Големият процент собствени жилища също е ресурс, с който работодателите злоупотребяват, за да държат работниците си на по-ниски заплати. Малко по-малко жилищата се рушат и идва моментът, в който много работещи за 1500 лева ще се превърнат в наематели.

68

До Ю кортес

преди 5 години

Ти май даже не минавал покрай Германия, комик.

67

Shark

преди 5 години

Каквото е правила и преди да отидат там!

66

sofeto

преди 5 години

Какво ли, днес германските работници в строителният бранш щяха да взимат много по високи надници без подбиващите трудовото им възнаграждение "пишман" майстори от Изтока!