5

Анонимен

преди 5 години

Никой не е сигурен за живота си в страната на Боце тиквата.

4

Анонимен

преди 5 години

Джамбазки да викне Тръмп и да иска да му се извини лично.Да викне и Вашингтон пост и да поиска извинение пред най-великата държава за всички времена, на три морета, със славна история...дето ни е бутат в лицата псевдопатриотите, за да не гледаме какво се случва В МОМЕНТА, в същата тази държава.

3

Анонимен

преди 5 години

Защото пък в САЩ тези престъплени изобщо не са обичайни.От"Вашингтон пост"да погледнат първо гредата в собствените си очи и после сламката в чуждите.А "Истанбулската конвенция" да си я пъхнат там където слънце не огрява.

2

Анонимен

преди 5 години

И ние тогава да кажем на вашингтон ясно и категорично! Не искаме и няма никога да подкрепим жендърконвенцията ви, по-известна като Истанбулска! Убийството е престъпление спрямо личността, спрямо човек! И няма значение дали този човек е мъж, или жена! Престъплението е престъпление, не се опитвайте да правите едното повече престъпление от другото!

1

Анонимен

преди 5 години

"Вашингтон пост" припомня, че бруталното престъпление в събота потресе Европа и породи опасения за свободата на словото.Такова нещо като свобода на словото не съществува в България.