9

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА НА РАДЕВ! НЕ ТИ ИСКАМЕ ПРОМЯНАТА!!!

8

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Разбира се, че е притеснително това, което става в България - убийства, катастрофи с много жертви, тежка корупция във властта ...Още по притеснителна е обаче вчерашната реакция на премиера Борисов.След като запуши устата на всички медии и инакомислещи вътре в страната през последните години, вчера той пожела да запуши устата и на световните медии и политици.Даже привика чуждите посланици да ги мъмри ...Докъде може да стигне този самозабравил се .... ?

7

Анонимен

преди 5 години

Гнусен и не особено умен е лоша комбинация

6

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 3 Поръчител е Нинова да свали правителството.Други въпроси ?

5

РУМЕО се завръща

преди 5 години

Това е плод на 30 годишният ни преход към демократично общество.Не съдете човека защото Българи е отгледала много такива като него и те се разхождат по нашите улици. Такива бомби ще има и за в бъдеще...просто обществото ни е изтървало добрината, образованието и добрите ценности за развитие и живот.......

4

Анонимен

преди 5 години

Никъде не се споменява че изнасилванията са станале след смъртта на жената.Гадост.

3

Анонимен

преди 5 години

А кои са поръчителите?

2

Анонимен

преди 5 години

"Засега той е обвинен за убийство и може да получи от 10 до 20 г. затвор." Това е най-страшното изречение в цялата история.

1

Дрън,дрън

преди 5 години

Истината е,че след публикуването на ,,горещ телефон" родата е предала браатчета си поради страх от репресия срещу тях. Просто голям късмет !