61

Анонимен

преди 5 години

Бог да прости жертвата и се смили над близките! Нека същата скорост на разследване получат всички българи без изключение, също така нека пияните шофьори бъдат набутани по дранголниците където им е мястото а не да бъдат на свобода. Западът знае за тези наши двойни стандарти така че Бойко нека не се прави на ощипан.

60

Анонимен

преди 5 години

"Юнкер поздрави Борисов за ареста на 21-годишния Северин"Цайсатия алкохолик би трябвало да поздрави разследващите, Борисов няма абсолютно никакви заслуги.

59

МЕГАБЕЗОЧИЕ

преди 5 години

o другаря Бойко заяви, че цитирам - как може в Брюксел да ни слагат в една група с Малта и Словакия, имайки предвид, че там имаше убийства на журналисти заради работата им. Един вид сме преди тези две страни. Ами не сме другарю Бойко ЗАЩОТО СЛОВАКИЯ Е НА 27 МЯСТО ПО МЕДИЙНА СВОБОДА, МАЛТА НА 65 А ТВОЯТА БЪЛГАРИЯ СИ Я ДОТЪТРИЛ НА 111 МЯСТО.

58

Бай Хой

преди 5 години

Наздраве удари едно двойно за идеята 🤣🤣🤣

57

Анонимен

преди 5 години

Ами тогава да поздрави всички в България ,че си вършат работата.

56

така е

преди 5 години

До Анонимен 66Обаче имай предвид,че германците ще правят ДНК тестове за тях си,и до като не покажат съвпадение,няма да го върнат!И ако не съвпаднат тогива кво прайм,м!?

55

Анонимен

преди 5 години

НА такива като тоя ***** заробиха България в кредити и ни напълниха с мъзеливо крадящи шведи че и деца им дават да правят ПО ДЕСЕТ - ПЕТНАДЕСЕТ на брой и и ниеим ги издържаме финансово чрез данъци . А българина от ЕДНО дете нагоре неможе да си позволи .Сега и бежанци ни карат на конвеир ..... мама ви чи./футска .....

54

Най-вероятно

преди 5 години

Юнкер е бил фиркан и не е разбрал за какво точно става дума или иде на реч?!?!?!

53

Юнкер поздрави Борис

преди 5 години

А с колко чаши с лекарство за ишиас го е поздравил ?

52

Аматьори

преди 5 години

На Еврокомисията не й беше работа нито да свързва убийството с разследването на корупция, нито сега на настоява, че то не е. Жалки аматьори

51

Анонимен

преди 5 години

Супер, остава само да намерят и истинския убиец.

50

Анонимен

преди 5 години

Би трябвало да поздравят германската полиция.Пък може и Борисов лично да е издал заповедта на тамошната полиция.

49

Анонимен

преди 5 години

Стига си пущал слухове! кажи каква е тази далавера във Варна че да научим и ние.

48

Анонимен

преди 5 години

Хе хе хе при толкова много генетичен материал, той имал алиби??? Те от един косъм правят разкритие, той си изхвърлил торбите, имал алиби, айде не ядем доматите с колците!

47

ivailo

преди 5 години

Е как няма да смени позицията си Бойко, щом има конграчулейшънс от началника...:)))

46

Анонимен

преди 5 години

Германският адвокат Вернер Хофер назначен като служебен защитник наСеверин, обяви току що, че клиентът му има твърдо алиби.Той може и железно алиби да има, важно е какво ще покажат ДНК тестовете, от матеряла на местопрестъплението!

45

патриот

преди 5 години

и ние поздравяваме г-н Борисов за бързата реакция...

44

Анонимен

преди 5 години

Какъв печат *** розо,нали Селяйдин е гражданин на ЕС и минава само с лична карта *** кукувице

43

Анонимен

преди 5 години

Германският адвокат Вернер Хофер назначен като служебен защитник наСеверин, обяви току що, че клиентът му има твърдо алиби. Клиентът миима печат в паспорта си от германската гранична полиция от 4 октомври.Вмомента сме поискали и записите от камерите на пункта, през който е минал. Категорично това момче не е било в България в деня на убийството.Така че лъжата на ГЕРБонекадърниците лъсна още в зародиш.

42

Спиро Киров

преди 5 години

до Божията съдбаприятел ти на училище ходил ли си да пишеш малко по-грамотно?не прави лоша услуга на Бог като се показваш неграмотенБожиите хора трябва да бъдат за примерКакто Христос е за пример