63

Анонимен

преди 5 години

Само с мантри не става, ребята..,Путин се опитва да разръчка жарта в Босна, та белким пламне нов пожар, но едва ли... Даже дър тия куку на снимката го е страх от война.

62

sofeto

преди 5 години

Да бе да, с най глемите предатели и двуличници влиание, ср`бе и макета. Много ще прокопсат с тях ***!

61

Анонимен

преди 5 години

До БългаринНай-развити сме на балканите? Наистина ли го мислиш? Или съдиш единствено по пространството около своя компютър? Отиди в Албания и ще видиш, че са много по-развити от нас.

60

Ким Чен Ун

преди 5 години

До историята Абе *** ти къде четеш тази история А да само в англосаксонските медии Та Хитлер и Сталин никога не са били съюзници имали са двустрнанно споразомение за ненападение А са поделили Полша защото тя заграби изконни чешки земи подтиквана от Франция и Англия Същата тази Полша имаше и апетити към Съветска Русия но удари на камък там И накрая се стигна до там че Хитлер а не Сталин и е-ба майката на Полша

59

Анонимен

преди 5 години

До до 78Не от 1 януари, а от 1 април.

58

Факт

преди 5 години

На хората им писна от държавата бандит и агресор САЩ,те потопиха света в кръв и мизерия,по тяхна вина хуните нахлуха в Европа и развалиха живота на хората.

57

Анонимен

преди 5 години

Вовка си обувал гумените ботушки да излиза навън.- Навън пече слънце! Вече е сухо - казала майка му.- а аз ще намеря - отвърнал Вовка.

56

Българин

преди 5 години

Победа - крах - победа! О, случаи без край!Факта остава че Ние Българите сме по-добри и както преди, така и сега сме най-развити на Балканите. Просто трябва да поддържаме темпото без излишни емоции за да излезем от омагьосаните кръгове в които блуждаехме последните 140 години.

55

Нц

преди 5 години

Не расте. Просто се срива ЕС. Не трябва да се бъркат понятията.

54

до 78

преди 5 години

От 1 януари 2019 започва масово да се внасят Таврии и Масквичи 4 х 4 с висока проходимост.

53

Анонимен

преди 5 години

Поредната бълвоч за лошата Русия и добрите англосаксонци.Както и да ни чекнат няма да ни накарат да ги заобичаме англосаксите. А и те нас. Ние сме им нужни да си продават тук второкачествените храни и останали стоки, които не могат да побутат на Запад. Да им караме таратайките. А нашите емигранти да им мият задниците на възрастните. За това у нас не трябва да има индустрия, армия. Направиха ни колония с купени политици. И ни доведоха до крайна бедност.

52

Анонимен

преди 5 години

Путин разбра че ролята на лошото момче му отива. Веднъж като ти излезе име си праиш квото си искаш.

51

Абе

преди 5 години

Расте, вижте само с какви отпадъци Путин дружи.Ако това е растене на влияние, то Путин е корифей.Обичам Путин, този лидер скоро ще загроби Русия.Е, как да не го обичаш !!!

50

СатаНАТО

преди 5 години

До до 57 от славянинМюнхенският сговор.''За тая случка чел ли си нещо!? Случката показва кой точно е подпалвачът на Втората Световна война!--------------------Как точно подписването на Мюнхенския сговор подпалва война? По кой начин? Какви военни действия е предизвикало това споразумение? Според тебе е трябвало даобявят война на Германия, за да предотвратят войната?

49

8===о

преди 5 години

На Балканите влиянието на русия расте единствено в Македония щото са дребна объркана държавица.рашките губят влияние дори в Сърбия за сметка на Китай.

48

57

преди 5 години

До 61Судетска област исторически е била германска. И досега там има хора които знаят само немски.Предаването и на Германия е било поправка на една историческа несправедливост.Докато задружното нападение на Хитлер и Сталин над Полша е старта на 2СВ.

47

Анонимен

преди 5 години

До Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИБългария - 1.5/100000 убити годишноРусия - 8.5/100000Та кой е смешникът ?

46

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНавремето имахме хладилник ЗИЛ и телевизор електрон.Щото нямаше други.Понастоящем не бих си купил руски кухненски уред.Давам бас, че и в домовете на русофилите няма нищо руско.

45

историята

преди 5 години

До 52А какво е направила Русия на Полша през септември 1939-та?тогава почва 2СВ ако не знаеш.Така де, първо Германия влиза в полша от запад, но почти веднага и СССР от изток.В този момент Хитлер и Сталин са съюзници ако не знаеш.

44

влияние

преди 5 години

До АнонименНикой, никой, колко да е никой?Най-голямата русофилка в БГ - ТЕХНОИМПЕКСОВА си пратила единственото синче в САЩ.Много се било чудило момчето дали да не иде в магаданския университет, ама избрало САЩ.