9

Да добавя

преди 5 години

До Анонимен 8 И аз това казвам, ама протеста вече е за смяна на системата.Демек да се върне соца , щото тогава били много добре.

8

Анонимен

преди 5 години

А леле,от тези увреждания и аз ,получих увреждане,а стига бе хора!Никой на никого не е длъжен!Вярно не ви е лесно,но да искаш други да са ти виновни,а стига!

7

месара

преди 5 години

абе да попитам : по времето на бсп имаше ли хора с увреждания, и ако да, тези хора и родителите им, имаха ли проблеми, добре и подсигурено ли живееха ? тия (майките) дето системата ги убивала, правят нещо отвратително - изнудват държавата с недъзите на децата си (децата разбира се не са виновни), за лични облаги - телефонче, теливизорче, екскурзийка,........, но пари за цигари и бира имат!

6

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ ги разиграваха цяло лято майките на децата с увреждания. Накрая се изнизаха като мокра връв покрай тях и отидоха да ваканцуват. Сега пак протакат. Пожелавам им децата им да се раждат с увреждания.

5

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 1 Не е вярно че БСП си трае относно случая с Виктория.Напротив. Настояваха случая да се реши бързо.Ако не бяха БСП убиеца нямаше да бъде хванат. Така де. И БСП помогна. Хи, хи..!

4

Така е

преди 5 години

Тия от БСП и майките на деца с увреждания вече досадиха с безумните си искания. Засрамете се.

3

аник

преди 5 години

Абе и на ГЕРБ и на БСП еднакво им пука за хората с увреждания.Работата е кой да грабне властта да има лапане за тях а другите вълци ги яли. БСП бяха на власт какво направиха за тези хора и изобщо за народа.ГЕРБ колко години е на власт ако искаха щяха да направят.ДА ама НЕ казваше един човек лека му пръст.

2

Анонимен

преди 5 години

Аха Греб да се срине и БСП се намесва и поема огъня върху себе си! Волен с неговата Деница и телевизия Калфа се опитва тези дни да прави същото!

1

Анонимен

преди 5 години

БСП са в тайна коалиция с ГЕРБ.БСП трае относто случаят с Виктория Маринова, значи играят заедно под масата.