16

анонимен

преди 5 години

Николай Нанков - синоним на Делян Добрев.....................

15

!!!

преди 5 години

те това е, още тогава беше ясно с прекалено бързото решение за подаване на оставките и... най-виновният се завръща и то на възможно най-активната позиция.p.s. Лично моето мнение беше и си е, че този със сигурност повече не тряба да бъде в тази сфера, Московски също, Радев трябваше да си остане

14

НАНКОВ ОТКРАДНА

преди 5 години

НАНКОВ ОТКРАДНА АСФАЛТА НА ПЪТ 813 А ГЕПИ ПАРИТЕ ЗА ВИНЕТКИ ЗА 2016 2017 И 2018Г

13

аник

преди 5 години

Е какво сега човека гладен ли да стой не е свикнал.Те обиколиха всички партии само и само да са във властта. То не беше Делян.Николай Ивайло подават си оставки да замажат очите на народа и пак са на власт. Е и ние сме били част от Европа.Хора без принципи дебелокожи тапири. Ужасно гнусни са вече.

12

Анонимен

преди 5 години

ХОРА БЕЗ КАПКА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО КОИТО С ЕДНАТА РЪКА СИ ДАВАТ ОТСТАВКИТЕ А С ДРУГАТА СИ ГИ ВЗИМАТ ОБРАТНО , ГНУС МЕЕ..........

11

Анонимен

преди 5 години

И морала на новия зам.министър отече в канавката.Безочлив,нагъл,а от дейноста на въпросното министерство и некадърен,също като всички калинки в ГЕРБ.Но то от бок луци не уред или се в БКП-БСП, там местата са били заети,какво друго да се очаква.Изобщо комунистическа идилия.Ще намерим място на нашето момче.Материала,материала.

10

Анонимен

преди 5 години

По времето на Тодор Живков съществуваше номенклатура. Влезе ли някой в списъка се прехвърля от служба на служба, от ръководна на ръководна длъжност дори и да не се справят.Гледам че и при масажистът на ушите му, нещата не са се променили.

9

Анонимен

преди 5 години

Така се поема отговорност за 19-те (вече) убити при Своге - какво си мислите вие...

8

Анонимен

преди 5 години

Егати цирка ... ГерП май съвсем нямат доверени на баце и ЦЦ лица, та започнаха да ги въртят от ляво на дясно и обратно едни и същи ***.и. ... :):):)

7

лелин

преди 5 години

Да, преди 9 години загинаха 18 човека в катастрофа на входа на Бяла, заради лош път камион удари автобус-вярно е, че никой от БСП и ДПС тогава не пое отговорност!!

6

Анонимен

преди 5 години

На послушната мишка пак ще му намерят топличко местенце. Както и на Московски.Защото са безрезервно предани на Партията и лично на Вожда.

5

ГЕРБ=МАФИЯ

преди 5 години

Изиграха си театъра отново, гнусните герберуги!

4

aesf

преди 5 години

Нека *** се изправи и каже честно, когато преди години загинаха 18 човека в блъснат от камион автобус, заради лош пътен участък-някой от БСП и ДПС пое ли отговорност??? И защо не пое серГЕЙ поне-като премиер??? Тогава Петър Мутафчиев беше министър на транспорта, а Емел ЕТЕМ министър за бедствия и аварии!! НИКОЙ ТОГАВА НЕ ПОЕ ОТГОВОРНОСТ, а обвиниха шофьорите!! Нямаше оставки, нямаше извинения...... Защопищите тогава червени мижитурки?Всички *** и цялото ръководство на БСП на съд!

3

Анонимен

преди 5 години

БСП трябва да се върне на власт!

2

Анонимен

преди 5 години

Вече е заместник - министър. Опреснете си информацията.

1

Анонимен

преди 5 години

Колежке уж няма бадоки системата е при теб на витошка как става