224

До 257

преди 5 години

Да взимаш вещи от човек който си убил, е колосална глупост, която естествено се прави само от аматьори изпаднали в паника. Нали като вземеш вещ на жертвата, това автоматично те свързва с нея, оставяш следи, дали отпецатъци, дали ДНК и т.н. Професионалния килър стреля и изчезва, така че никой никога да не разбира кой е.

223

Анонимен

преди 5 години

Добре, бе! И да не е поръчково убийство, това омаловажава ли случилото се? Хайде журналистите да попитат управляващите докога на "уязвимите групи" ще им бъде позволявано да се чувстват над законите, да изнасилват и убиват за кеф, за крадат ток и вода и каквото им падне, да не плащат данъци, да спират децата си от училище или направо да ги продават! Ромите вършеят по цялата територия, това е много по-страшно от поръчково убийство! Ето, имате разрешението на гьонсурата от Банкя, питайте!

222

МНОГО ИНТЕРЕСНО

преди 5 години

КРАДЕЦ, КРАДЕ ВЕЩИ ЗА 40 ЛВ и НА ДРУГИЯ ДЕН ЗАМИНАВА ЗА ГЕРМАНИЯ С БИЛЕТ ЗА 176ЛВ.БРЕЙ... КАК ЛИ СИ Е ВЗЕЛ БИЛЕТА? НА ВЕРСИЯ?

221

До 254

преди 5 години

Така е прав си, големи пари, голяма конспирация, глобален заговор срещу една млада начиенаща тв водеща, извършен от добре тренирания килър Северен - всичко е се връзва, за мен това е операция на ЦРУ, тук има замесени много пари и интереси.

220

Анонимен

преди 5 години

В не един криминален филм съм гледал как убиват някои а вземат вещите му за да изглежда кражба!

219

До 253

преди 5 години

Значи Северен е наемен убиец така ли излиза? Колко са му платили, къде са парите или са му дали бутилка водка и той е свършил работата.

218

Анонимен

преди 5 години

Тия които организират поръчкови убийства едва ли искат да изглежда като поръчково убийство да не сме 50 те години в Италия да режат топките за да изпратят сигнал към някои и той да го е страх.

217

До 249

преди 5 години

Големите русенски пари, Бил Гейтс да си изяде патентите от яд, в Русе са големите пари, русенските кабеларки са световни лидери в разкриването на финансови и други злоупотреби, Асандж да потъне от срам.

216

КОНСПИРАЦИЯ

преди 5 години

Конспирация на ГЕРБ, Сокола, мафиотски структури. . . иначе казано никой от управляващите и контролиращи някакви по-значими ресурси в държавата няма интерес това убийство да се разследва адекватно.Дори да е така както го изкарват, ще оставят народа да спекулира и ще мълчат, за да могат да отрежат следващия път рязко - "ние казахме ли ви тогава!" Долни манипулатори.ИСКАМЕ НЕЗАВИСИМИ ПОЛИЦАИ И СКАНДИНАВСКИ ЖУРНАЛИСТИ ДА СЕ ПРОИЗНЕСАТ!

215

Анонимен

преди 5 години

Няма такава държава! След този случай от този етнос ще имат още по голямо самочувствие а жените от страх да не ги убият сами ще си свалят гащите като видят такива като този. Браво Бойко

214

ИСТИНАТА

преди 5 години

Това убийство няма как да е станало във вида в който ни се описва.

213

До 241

преди 5 години

Така е, всичко е една колосална конспирация, хиляди хора са замесени в покушението по тази "ВИП персона", при цялото ми уважение към жертвата. Ти живееш в Матрицата, всичко е режисирано - това е положението.

212

8 часа

преди 5 години

8 часа и най-гладия леопард няма да дебне - а леопарда яде всичко с месо, дето мърда. От МВР придават на обикновен **** качества на съвършрн хищник.БИЧ ПЛИЙС

211

Анонимен

преди 5 години

Нямам никакво доверие на МВР, нито на Бойко Борисов, нито на Младенов и Цацаров.Тоя път случая изгърмя по световните медий и се *** от страх. То се вижда, че се оплетоха в собствените си измислици.Ако се допусне едно независимо международно разследване, с ГЕРБ и цялата им групировка в свършено. Самия факт, че реагираха толкова уплашени от подобен вариант е доказателство, че са замесени в убийството на това Българско дете.

210

ко?

преди 5 години

Тука са мобилизирани всички ***. Значи е политическо. Или някой го политизира!

209

До 240

преди 5 години

Раследващ журналист в историята липса, но нищо важни са опорните точки.

208

Анонимен

преди 5 години

КУРаНАЛА лично е платила на ли***я да извърши престъплението, а след това бесепарите са го покривали. Идеята е била да компрометират МВР и да направят преврат! Троловете им са на извънредни смени, опорната точка е:убийство на "разследващ" журналист. Всичко е скалъпено от БСП и ДПС с помощ от източния обор.

207

Анонимен

преди 5 години

Не стига че си е сменял адресите, ами е правил това "в реално време". Какво повече искате бе!? Я да си слушате премиераа!!!!...

206

До 234

преди 5 години

Ти сериозно ли си толкова ***? Значи тези хора които с това се занивамат с години, не знаят каква е процедурата, но виж някакъв измислен форумен мишок знае?

205

Анонимен

преди 5 години

Толкова разбирачи не бях чел по форумите.