324

ЦХК

преди 5 години

Сега германския съдя ако се сети, че тук ще влезе в затвора поръчан, ще откаже да го екстрадира! Хуманизъм и ценности!

323

Русенец

преди 5 години

Тези са от най-опасната категория, турчеещи се бразилци. Заради университетът и политиката му по привличнане на "чуждестрании студенти", от десетина години градът е станал едно гето на чисти анадолци и всякакви *** от близките турски села. Покрай тях, такива гаджалчета добиват още по-голямо самочувствие.

322

Анонимен

преди 5 години

Какво значи 'сгащен'?! МВР на стражари и апаши ли играят!

321

избирател

преди 5 години

Жалко,че за тоя ще действат редовите закони а не законите на инквизицията ....Жалко!!!Дано поне в затвора попадне на по- големи от него съдисти и да преживява всекидневно деянието си......

320

Зоолог

преди 5 години

До жаго> Още преди 3 дни ви казах, че е синхал. Само подобен скод, подмаймунски вид върши такива гадостиНе обиждай маймуните. Много от тях имат далеч по интелигентно и мислещо изражение на лицето си отколкото синхалионите. Да не говорим, че не извършват такива престъпления.

319

Анонимен

преди 5 години

И все пак стана добре, че европейските медии разгласиха за убита разследваща журналистка, за да се мобилизират нашите кютуци да разкрият престъплението и истинският извършител. Ако не беше отзвукът и беше обикновено момиче, гаджалчето още щеше да се разхожда в русенския парк, и щеше да има само няколко статии в местни вестници.

318

Й

преди 5 години

Шом стигнахте до там да защитавате тая *** на снимйата означава че си заслужавате съдбата.Не народ а мършшшааа !!! Нима не помните случая от метрото в Германия ??? Или и там е фейк клипа

317

Етносексоненапрегнат

преди 5 години

Уважаеми,Да не намесваме турчеещ се ром,за който ромите казват,че е турчин в нашите разсъждения.Жалко е, че при наличието на сестра и леля, с които би било допустимо според вярата му да разтовари сексуалното напрежение, е попаднал на бивша миска. Можеше да попадне на обикновено момиче и щеше да има по-малко от моите редове в пресата.За тези,които обожават Еър Доган(въздушния сокол) и сериалите му, знайте че той е обещал на народа си Южна България.Какво ще стане с вас, ако не си поделят Сирия?

316

Анонимен

преди 5 години

Поредният престъпник отново е от любимите гласоподаватели на ГЕРБ.

315

Изводът е:

преди 5 години

Значи трябва за всяко зверство и убийство в България да се тръби по световните медии, за да се размърда полицията?!

314

Анонимен

преди 5 години

Добре че германците го арестуваха иначе наште щяха да бият местните клошари докато някой си признае.

313

баста

преди 5 години

Била е на неподходящото място в неподходящото време. Малшанс. Да почива в мир.

312

Анонимен

преди 5 години

Намериха виновен. Браво. Сега трябва и историята да съшият за пред немците, че те така без доказателства не екстрадират.

311

Анонимен

преди 5 години

много съмнително , много

310

шоп

преди 5 години

До Анонимена от къде минал,че чак в Германия,-------------------------През Дунав мост, пеша, показвайки лична карта. Отатък може и билет за самолет да си купи за 10 евро (Уизеър). Ти изобщо излизал ли си в чужбина та питаш как става?

309

аааа не

преди 5 години

Ама как арестуван ?! Ама не ! БХК, веднага почвайте да пищите - този джентълмен има права, включително и да изнасилва и убива, нали ?!

308

Анонимен

преди 5 години

Духнал още в неделя,ден след убийството,а от къде минал,че чак в Германия,Щаде се оказал,някой го откарал до там или той сам с кола,ако има книжка за шофиране,паспорт,лична карта за проверки,също с бус,автобус по маршрут кат за маршрута има варианти много,или самолет,ако е имал билет,но защо след ден кат съпругът на журналистка казва,че се е чул за последно в петък точно преди да тича в парка или преди да се извърши убийството щом го споменава пак или се е объркал за събота,в събота тичала ли е.

307

сеф

преди 5 години

До Iceblast:"Дори и тази версия на МВР да е истина, то тогава излиза, че границите ни са разграден двор..." -***, в ЕС няма граници!! *** русофил!

306

сФЕ

преди 5 години

Браво Бойко, сега главната задача в България трябва да е унищожението на бСП и ДПС, заедно с русофилските *** и г-жа Лъжа, Доган и всяка друга комунистическа смрад!!! Проблемите на България и народа са те, защото подмолно работят за всякакви други интереси-но не и български!!

305

гробарят

преди 5 години

Спокойно, много шум за нищо,съдът си знае работата само да го екстрадират и е на свобода, подписка или парична гаранция без много емоции и PR по медиите.