13

Ботаник

преди 5 години

Смачкай гербер!Спаси флората от плевели!

12

Вуте

преди 5 години

Ей,така напочват наченките на хайдутското движение в България...През 14 век ...

11

Анонимен

преди 5 години

Обществената реакция е далеч по-нормална от медийната, която се наричаше някога "четвърта власт", а се превърна в послушник! Палят свещи и се навеждат, а обществото гледа и не вярва на ушите си.

10

Z

преди 5 години

Кой каза че страх и ужас ни е сковал? Не чакам полиция или жандармерия да помогне, не чакам справедливост от българското правосъдие! Най си чакам, мамо, да взема автомата и да ги подкарам наред, както е сторвал Караджата!!!

9

Това е трагедия

преди 5 години

Трагедия е че МетоВР-то не може да разкрие едно по-голямо престъпление. И демонстрира тоталната абдикация на държавата, липса на всякакъв ред и законност. Варварщина.

8

Зозо

преди 5 години

Не е трагедия, другари, а тотално и умишлено безхаберие на всички нива

7

Анонимен

преди 5 години

Искате капитализъм и демокрация, нали?Свиквайте..................има 90 % бедни и 10 % богати!!!"Който не скача, е червен, нали??"

6

Victimized

преди 5 години

Изисква се общественост, което не означава да успееш да събереш няколко хиляди недоволни от нещо, да им връчиш табелата и да скандирате заучени фрази. Означава да създадеш общество заинтересувано от политиката на първо време, да инициираш обществени дискусии с цел изясняването на социалните проблеми, да си научат правата и да ползват технологиите по предназначение, за да оказват натиск върху тези които ги представят в парламента. Протестите се организират от комунисти/евреи/глобалисти....

5

Анонимен

преди 5 години

Реакцията на българското общество е копирана от запада, както всичко напоследък. Няма страх, няма съпричастност, просто да сме западняци.

4

Victimized

преди 5 години

Това е ясно на социалните инженери от няколко века. САЩ така се възползваха от 11 сеп. за да започнат война срещу тероризма, която никога нямаше да бъде одобрена от обществото.Стига с тези протести, протестите на масите се ползват от хора които ги обяздват и ги ползват за свои цели. Другото актуално в момента е, да наричаме определен протест платен, да имплантираме дузина агресивни футболни фенове за по 20 лв за да агресират и да дойдат жандармите да си отбият. Лесно е за дискредитиране.

3

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Реакцията на българското общество е реакция на стадо нападнато от вълци. Първо паника и хаос, а след това се скупчваме и се опитваме да блеем възмущавайки се.При всички случаи едно общество от хора не реагира по този начин.Хората излизат и протестират масово.Има за какво !Заради беззаконието, корупцията, мафията сраснала се с държавната власт ...Заради липсата на сигурност за всеки един от нас дори, когато ходим по улиците на големите градове, а какво да говорим за дълбоката провинция ...

2

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

1

факт

преди 5 години

Институции?банда търтеи който издържа народа а те не работят......