217

Анонимен

преди 5 години

Като се жените-подписвайте предбрачни договори!

216

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 234Щото е било събота, следобед. за да се разхождаш график ли трябва?

215

Анонимен

преди 5 години

С такива имена, живеещ в ромската махала... този не ми изглежда да е турчин. Не го вярвам.

214

Анонимен

преди 5 години

Не бил румънеца, бил Северин дето бил в Германия.После ще търсят духът на Росен Горският.Как може охраната на Мето и една шайка бездарници да разследват тежко криминално престъпление.Като западните служби им предлагат съдействие,защо не приемат.Може пък и да разкрият истинският убиец.

213

Анонимен

преди 5 години

Като се говори за дискриминация, са роми, а за тежки престъпления стават "български граждани".

212

Anon

преди 5 години

... хванали някакъв ама го пуснали... това означава, че си нямат понятие кой е извършителя... ако не им подшушне някой къде да гледат и не намерят някой със съвпадащо ДНК... няма да го открият скоро ...

211

Дядо Радой

преди 5 години

Чудя се и не мога да проумея - как ще се разследва убийство от хора,които никога не са разследвали подобно престъпление!?Всичките имена,които до сега се споменават,като "разследва-щи" и ръководители(и от МВР,и от Про куратура) едва ли имат хал-хабер, т.е сериозен опит и познания,че да са на мястото За това от мен един съвет:Не се ре те, пардон - не замърсявайте местопрестъ плението с ваш биологочен мат*реал, защото нас раното остава и не може да се изчисти,ако разбирате за какво иде реч!!!

210

ИСТИНАТА

преди 5 години

Тоя свидетел къв го дървил цял час?! Гледал и не се обадил на полицията?! Хайде сега и той в кауша да поседи да му дойде акъла! Това си е живо съучастие в убийството на жената!

209

Анонимен

преди 5 години

МОМЕНТНА АГРЕСИЯ БИЛО БУАХАХАХ СМЕХХХ

208

Анонимен

преди 5 години

.Има пробив в случая! Защото разследващите се насочиха към най добрите експерти на ДНК, това са драЗкачите на тоя пробит сайт и моодерастъ, които всеки ден поемат ДНК по всички дуБки професионално и им правят букаке!Поздрави от Cидни Aвcтралияя

207

Анонимен

преди 5 години

Каквато и да е, теб какво те интересува, какво ти е направила на теб, каква е тая омраза. Стореното е по ужасно жесток начин.Никой не заслужава такава смърт. А и има 7-годишно момиченце, каква психическа травма ще е това за детето, цял живот няма да се отърси.

206

Анонимен

преди 5 години

Северин Красимиров -мръceн български минго

205

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

204

123

преди 5 години

До Анонимен 236Селяйдин Асановсело Обретеник, община Борово, област Русе, до пътя Русе - Бяла.

203

123

преди 5 години

Свидетелят е лелята/жената на рецидивиста.Не са били с него,споделил си е.

202

Анонимен

преди 5 години

Е тоя свидетел какво е правил 1 час.Вероятно си е дялкал ножки.

201

До 236

преди 5 години

Не е той тоя етолкова той колко тоя който днес пуснаха

200

К

преди 5 години

Е тоя свидетел какво е правил 1 час ако е бил очевидец докато са в насилвали ??? Гледал ли е или какво

199

Анонимен

преди 5 години

Май днес бг не са разбрали, че има заловен ром с турско име, който е убиеца. ....Северин Красимиров турско име ли е?Не се бъркайте с Красимир Каракачанов.

198

До 232 ти си комуне

преди 5 години

*** а оня където го държаха сумати време и после го пуснаха той ли е винонен бе *** *** от борисовата говоря за случая от борисовата