69

Ставрю

преди 5 години

Старата кола от запад бе перо за бедния българин и той да си купи що годе добра кола на приемлива цена с заплата от 600лв.Сега като спрът износа на стари автомобили е ясно че ще трябва нов и така бедния българин дърпа едно яко кредитче и бачка дорде е жив да изплаща високолихвени кредити. Сит на гладен не вярва. Ще решат своя проблем западняците но ще създадат нов за бедния изток.

68

Анонимен

преди 5 години

Проблемът не е в дизеловите автомобили.. проблемът е в качеството на дизела по родните бензиностанции! Всеки, който си е купувал дизелова кола от Европа, след това разбира какво означава българска нафта..

67

Факт!

преди 5 години

Терминал 2 е решението на всички световни проблеми!

66

Анонимен

преди 5 години

Браво. Това само показва че искат да оправят проблема с въздуха, а не да св отърват и други да го правят.

65

Питам

преди 5 години

Електричките и те ли ще светят през деня? 50 км. по малко.

64

АЗ

преди 5 години

Приятели,манипулират ни!Настройват ни един с/у друг.Време е да станем като Византииците.Трябва да сме по единни ,а не да се нападаме по форумите.Ами ако утре кажат ,че който живее в жилище по старо от 30 г ще плаща двоен данък,защото виждаш ли сме имали ние българите много недвижима собственост.Пак ли ще се дърлим по сайтовете?

63

Анонимен

преди 5 години

Няма изход освен излизане от ЕС.

62

_!_

преди 5 години

кви мръсни дизели бе мама ви *** насрана

61

Анонимен

преди 5 години

Това руши ЕС- ей тоз цинизъм на запада и двойните им стандарти и безмерна алчност. Богати са, ок, ама защо винаги така мизерно спрямо нас- менте храни, шофьорите на тирове дето уж трябвало да се къпят редовно... отделно мошеничеството с шенген и еврото и за капак Северен поток дето хич не бил като Южен... Абе хора давайте така по една подлост на година, а то през месец- зорлем народа ще се настрои срещу ЕС и то преди да сме се оправили, че имаме още много за оправяне в държавата.

60

Гасете фаровете

преди 5 години

Наркомани на власт принудиха стотици милиони водачи д а увреждат тежко и завинаги земята с включени фарове денем.Да предупредя че всички елекромобили са с нагло вредни опасни бели фарове и са недопустими за движение по пътищата .Много опасни проникващо увреждащи фенерчета продават за велосипедисти..заслепяват денем и нощем яко.

59

АЗ

преди 5 години

Също мисля,че основният проблем е пренаселването.Слабата икономика концентрира населението в няколко големи мегаполиси.Така е в много държави в Африка.Но защо се концентрираме в дизелите.Това ли е новият враг.Бензиновите цапат не по малко.Точно техен продукт са фините частици с диаметър под 2.5 микр.Ами това дето се намалява пропускливостта на вече създадени булеварди-"Константин Величков",бул.БЪЛГАРИЯ..Ами блокиране на бул"цар Борис 3".Там вече 2.5 г се прави метро..

58

JJIvanov geolog

преди 5 години

Вчера правих тестове за увреждания на пътища в Англия. Има тежки увреждания по всички пътища от високо вредни радиоактивни фарове led,xenon halogen laser/инсталирани вместо доказано безвредни жълтиПреоблъченит е обеми с е пълнят с остро токсични канцерогенни газовеВ град с добре запазена бисофера успях д анамеря на LONDON road само един обем около разлом в който имаше миришещи токсични газове.Биосферата чистеше останалите бързо.

57

Анонимен

преди 5 години

до 55 : 30-40 лева ти си връзва акумулатора на година . 130-180 лева за една батерия - 3-4 години живот .

56

Лимонад

преди 5 години

Проблемът не е в автомобилите, а в пренаселването. Заради него има задръствания, заради него всички сме на 1 място и на квадратен км замърсяваме повече... така природата сама се чисти по трудно. Ако София беше х4 като територия - нямаше да има нито проблем със задръстванията, защото заетите в момента пътища от коли щяха да са празни, нито проблем със силното замърсяване, защото движението ще се улесни и разреди. Ще има терен за нови строителства, инвестиции, пътища и т.н ..

55

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБрат, откъде ги намираш акумулаторие по 30-40 кинта? Кажи да си купя 10 че ми е важно

54

Наблюдател

преди 5 години

Мийте улиците за какво плащаме платено зона данъци ????

53

Анонимен

преди 5 години

Западнал автомобил не купувам. Купуван само автомобили от реномирани марки. Маздата ми не е произведена в Турция както много от немските модели. Въпреки че маздата ми е дизел двигателя няма нищо общо с немските двигатели. Рабоотя в сервиз когато замеря немски двигател и ги сравня с Японски разликата е шокираща. Немският двигател излиза извън скалата на апаратурата по вредни газове, докато Японският е под нормата и влиза в минус. Защо е така защото немците правят колите си в Турция.

52

66

преди 5 години

вдигнете стандарта на живот и заплатите като на белите хора .и спрете с израза ''неси заменим и като нети харесва имаи други

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 45в зората на демокрацията искаха бантустанеца да мине на жилища под наем - нещо не се получи, но сега пак са се сетили!

50

Пустиняк

преди 5 години

Тъй, тъй! Трябва да има двоен стандарт, защото нашият сънародник отдавна е избрал второто качество, а ако може би избрал и десетото. Само да е евтинко, а после да може да псува по скапания таралясник, който е купил. И нещата отдавна не се свеждат само до недоимък. Във всички сфери на живота, бг човечецът избира ***, заради цената. Това се е превърнало в национална черта. Една качествена баничарница е трудно да намериш в София, почти всички продават ***, заради цена. Сорос е виновен, хаха