255

Бай Ганьо

преди 5 години

До Анонимен 270На никой не му дреме за твоето благосъстояние. Стой си там, на нас не ни трябваш.

254

Анонимен

преди 5 години

Бедноста е състояние на ду.ха.Ей го Президента ... да не е богат?

253

Анонимен

преди 5 години

Бедноста е състояние на духа.Ей го Президента ... да не е богат?

252

Тон

преди 5 години

Всъщност вместо да вървим напред, ние смело крачим назад - София и България прилича на 90те години - мутри с джипове, неразкрити убийства, кражби на коли и обири на апартаменти, хората играеха бинго 90те години-сега търкат билетчета, заместихме финансовите пирамиди с бързи кредити, застрахователи фалират. Мръсотия, мизерия, дупки по пътищата и чалга навсякъде. Сега сме във валутен борд, лева е стабилен, за сметка на това всеки ден се качват цените.

251

Анонимен

преди 5 години

Ах бочееее,диктаторе мой.Сега като вдигнеш заплатите с 10% и цените с 90% и после ще ми одиш у ойропата и там да ги захлебваш с твойто уан мън шоу и как си разбутал нещата у родния абсурдистан на 100%

250

Реалист

преди 5 години

Над 2 и половина милиона кадърни българи са напуснали завинаги България благодарение на тия изр*оди и тази цифра всеки ден расте,а те седнали да ,,мислят".Няма разлика м/у вашето мислене и онова кафявото дето го оставяте в тоалетната чиния.СМЪРТ ЗА ВАС ❗

249

Анонимен

преди 5 години

по-арно човек да не се е раждал

248

Бг.реалност

преди 5 години

Доказани престъпници сте ВСИЧКИТЕ !30ет год.упражнявате геноцид спрямо Бг.данъкоплатец.Спекулирате с цени и надценки на държавно ниво до степен надхвърляща дори еврейска алчност.София и друго няма за вас.Създадохте държава в държавата гад*ове престъпни.Сега сте седнали на 1000-дата половината да му мислите като че ли не знаете как и с колко пари живее бългърина ИЗВЪН държавата софия.

247

Анонимен

преди 5 години

Изгониха хората.. Ама идват зо**мбитата от африка.. Успех в оцеляването на вс. Комунисти!

246

Анонимен

преди 5 години

Държа да кажа, че "Топлофикация" е главният виновник за бедността у нас.

245

Анонимен

преди 5 години

Комунистическа държава. Генофонда е подменен. Нормалните българи са извън граница. Тук са се развъдили комунисти безверници алчни, който не успял да се измъкне го ползват за евтин обслужващ персонал.

244

Баба Генка

преди 5 години

Я пък живея на село,имам кози,офци,крави,пръчове,мъчове .Притежавам мандра,оранжерии и 300 дека лозе .Еко продукти да искате, та да ви се пукат ушите. Ама баба ви е работлива, уинтер ис коминг,пукайте дървата

243

Анонимен

преди 5 години

От 18 години живея в САЩ имам голяма къща в сабърбите на Солт Лейк Сити близо до ски пистите .Имам фирма за преработване и рафиниране на масла и дизеливо гориво .В София имам 2 жилища и то нови и луксозни .Всяка година прекарвам по 3 месеца в БГ и все повече и повече се убеждавам каква клоака е София град пълен с мизерия и панели хора които с няколко милиона в сметките се мислят за богати и чупят стойки и гледат лошо ох колко са жалки ......

242

Анонимен

преди 5 години

След изброяването на всички "факти" предлагам наш Боце да върне изплащането на "столични" на кореняк софиянец 500,на мигранти 1000 лева добавка!

241

Кочо

преди 5 години

От написаното следва, че София за много хора е танту за кукуригу. Живеят в София, но не живеят по-добре, отколкото биха били в родното място, ако родното място е областен град. Познавам доста такива. Цял живот ще избутат така. Като си отидат в родното място се надуват като емигрант, който се връща в БГ, но реално са зле, както и емигранта в чужбината е на дъното в масовия случай. Та, това е.

240

Кочо

преди 5 години

За Сф - Като цяло е по-студено от морето или Пловдив и оттам по-високи разходи за отопление зимата. Разход да си ходиш до родното място - ако си кореняк софианец или си в родния си град го нямаш. Черноморието е по-далече. :) Ако в някой провинциален град ще си "гъзар" с кола за 10 хил лв, то в Сф ще си гъзар с кола за 80+хил лв. Някои от написаните неща са лек майтап, нооооо..... на когото му е идея фикс да е гъзар - вярни са си. :)

239

Кочо

преди 5 години

До До263Не съм "баровеца", но в Сф по-високи цени на всички услуги, по-високи цени на заведенията, по-големи разстояния и не можеш без транспорт, ако е кола, то по-голям разход, по-големи задръствания. Ако имаш дете, но има доста повече кокошки-майки, които са склонни да се дават пари за щяло и не щяло в класа и оттам ще даваш повече пари и в училище за общи разходи. Места в детски градини и ясли няма и ако си на частна, то цените са от 300+лв, но по-вероятно 500+. Наемите и имотите са ясни.

238

До263

преди 5 години

"баровец " карта за транспорт целогодишна в София 365 лева, храна и дрехи нямат разлика в цените от областните градове, енерго-носители цената е същата, това че даваш 100-150? повече наем за кимизарника ли наричаш "скъп" живот в Столицата!

237

БАБА КУНА

преди 5 години

ПРИ ГЕРБ Е ПО-ЛОШО ОТ РОБОВЛАДЕЛСКИЯ СТРОЙ !!!

236

Анонимен

преди 5 години

Налага се изводът, че не можем да си възвърнем каквато и да било инвестиция в образование, личностно и кариерно развитие. Заплатата ще е все тая - колкото чифт не много скъпи обувки.