10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен8Как ако почнете? Всички родени умират. Моля направете справка с Библията, Корана, Талмуда и останалите свети книги. И нямайти съмнение, че ще умрете

9

Анонимен

преди 5 години

Няма нищо по-ужасно от погребение в буренясало българско гробище, както и опело от мазен поп и плюскане на погребението и на гроба! Кремацията си е pretty good!

8

Анонимен

преди 5 години

Кремацията и такива т.нар " био" погребения ( пак с кремиране) - това е ГАВРА с починалите ни и скъпи покойници!Ако почина някой ден , аз искам нормално погребение - опело в църковен православен храм и почтено погребение- като сложат ковчега с тялото ми в земята и го заровят добре, на гроба ми да има кръст.Кремацията е нужна за се изгарят труповете на умрели кучета и котки, а не да се изгарят телата на починалите и скъпи наши близки, роднини и и приятели хора!Кремацията е нещо ужасно!

7

Анонимен

преди 5 години

Кремацията и такива т.нар " био" погребения ( пак с кремиране) - това е ГАВРА с починалите ни и скъпи покойници!Ако почина някой ден , аз искам нормално погребение - опело в църквоен православен храм и почтено погребение- като сложат ковчега с тялото ми в земята и го заровят добре, на гроба ми да има кръст.Кремацията е нужна за се изгарят труповете на умрели кучета и котки, а не да се изгарят телата на починалите и скъпи наши близки, роднини и и приятели хора!Кремацията е нещо ужасно!

6

Анонимен

преди 5 години

УЖАС! КОЛКО жестоко и НЕчовешко е това да се кремират телата на починали хора!

5

Анонимен

преди 5 години

ремацията и такива т.нар " био" погребения ( пак с кремиране) - това е ГАРВА с починалите ни и скъпи покойници!Ако почина някой ден - искам нормално погребение - опело в църковен православен храм и почтено погребение- като сложат ковчега с тялото ми в земята и го заровят добре, на гроба ми да има кръст.Кремацията е нужна за се изгарят труповете на умрели кучета и котки, а не да се изгарят телата на починалите и скъпи наши близки, роднини и и приятели хора!

4

Додо

преди 5 години

Белгия доскоро беше католическа държава, а католицизма и изобщо християнството отричат кремацията. Сега обаче, Исляма и новата религия, налагана от НСР - Луциферианството вече взеха надмощие и телата на покойните християни ще бъдат изгаряни! За да се гаврят с тях, заличавайки спомена за тях и лишавайки ги от гроб! Удобно за (до)убиване на родовата памет на страната, дала на света Леон Дегрел!

3

Анонимен

преди 5 години

Кремацията и такива т.нар " био" погребения ( пак с кремиране) - това е ГАРВА с починалите ни и скъпи покойници!Ако почина някой ден - искам нормално погребение - опело в църквоен православен храм и почтено погребение- като сложат ковчега с тялото ми в земята и го заровят добре, на гроба ми да има кръст.Кремацията е нужна за се изгарят труповете на умрели кучета и котки, а не да се изгарят телата на починалите и скъпи наши близки, роднини и и приятели хора!

2

Анонимен

преди 5 години

Погребение в стил еко-био зелена секта.

1

пушена биовегета

преди 5 години

чудесна подправка за вегетариански ястия и супи