13

Велес

преди 5 години

Бъди жив и здрав още толкова години, Жека... Радва ни с игра, самочувствие и държане на терените в НРБ и света!-За жалост няма вече таквиз като вас!

12

Цска умря

преди 5 години

По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

11

Анонимен

преди 5 години

А и още един въпрос в интерес на истината литекс има отбор в б група когато свирят съдии като иваило стоянов и компания винаги падат по нареждане трън в очите ли сме ви

10

Анонимен

преди 5 години

До преиминувания левскар затова ли вие преименуваните пълните във феисбук профил като левски е ювентус срамни сте като сте толкова истински колко мача тая година ви подпира съдия и защо играете безобразно слабо то винаги сте били средняшки отбор колкото до литекс и цска сме ви били когато поискате и то независимо дали е литекс или цска а не хора на наско сираков и боби михаилов да ходят да се молят насред ловеч да падне отбора

9

Анонимен

преди 5 години

Честит рожден ден шампионе.

8

Цецо

преди 5 години

Голям футболист, легенда!!! Да е жив и здрав!!!

7

Жеков кюфтето

преди 5 години

Жеков не беше толкова известен с головете си , а с това че изяжда по 9-10 кюфтета на един обяд...

6

Анонимен

преди 5 години

И аз съм от Левски, но Пиер Жекон(не влагам ирония) както му казваха, беше голяма работа. Голяма атракция беше на всички мачове с Левски, казано по нашенски беше голям гюмеджия, знаеше къде да застане за гола и си го умееше.Жив и здрав на Петър Жеков!

5

Анонимен

преди 5 години

Тоя пък кой е?

4

Анонимен

преди 5 години

Легенда беше още седемдесетте години! ЦСКА беше велик отбор! Не по- малко велики после бяха Спас, Цецо и Стойчо, Динко и Георги!!!

3

Син

преди 5 години

На 74 г. да, да е жив и здрав, но майстор на гола е само един в България БЕЗСМЪРТНИЯТ ГУНДИ!

2

АНОНИМЕН

преди 5 години

"Срещу вятър не пика.й и срещу БЕРОЕ НЕ играй" !

1

Анонимен

преди 5 години

Въпреки, че съм привърженик на "Левски" шапка му свалям беше страхотен нападател с невероятно чувство към гола.