29

Анонимен

преди 5 години

Какви редки екземляри... :-) Като добавим и Ричард, мъжката плеймейтка, направо са зоологическа градина. Там да ходят да ги гледат феновете им, не стават за показване пред хора.

28

До 27

преди 5 години

Прав си брато! Спирам да гледам Биг Брадър. Ще правя нещо градивно с времето си! Животът ми няма да бъде напразен! Ще пиша по форуми в нета. Почвам от тука.

27

Анонимен

преди 5 години

Вие сте виновни, които гледате тая боза ... ако бяха заети с нещо градивно, нямаше да имате време за тази помия ... но вие очевидно сте прасета, които обичат помия и сега просто се оплаквате, че помията не е достатъчно гнусна (или вкусна по вашему)

26

Т

преди 5 години

Това НЕ Е новина, а реклама...

25

алфарисърч

преди 5 години

Гледащите това пошло предаване подкрепят този руски -/няма подходяща дума, която редакцията да не изтрие/ , за да бъде сеира пълен.Това е най-реалната диагноза за психическото и умствено състояние на останалото в страната население.

24

Анонимен

преди 5 години

От това предаване, най-голямото разочарование лично за мен е Пап Ханс или Константин ли се казваше. Аз подобен интригант от най-долен вид не съм виждал досега в това предаване. Постоянно говори зад гърбовете на хората и после се опитва да се прави на оригинален. Пълен позьор.

23

аз-ът

преди 5 години

Неписано правило е, че хората, които парадират уж с някаква банкова сметка, никога нямат пари в нея.---не само за сметката. За възможностите, за влиянието, за онова в гащите - мъжът който знае че има такива неща тпй не парадира. Познавам строителни предприемачи - милионери, които се разхождат из София с раздрънкани 15-годишни мерцедеси. Човека който има , няма нужда да парадира. Затова и Папиту, Петку и варненския г*агауз никога няма да го спечелят този брадър

22

Хомосексуалист

преди 5 години

"Трябва да сме общество, но не става", коментира Петко ситуацията. Той е един от най-яростните противници на Кулагин и го обяви за тумор, който трябва да бъде изгорен.Ах, колко точно е описал Кулагин!

21

Шопо

преди 5 години

Крайно време е да влезе Пацо от Гълабово и Луна !!!

20

Активист на БКП

преди 5 години

Ауууу ! 0 лева !!! А помислихте ли,че стотици хиляди българи живеят и с по-малко ,заради банките,които им одират кожите с безбожни лихви и накрая им взимат и жилищата !!! И всичко това заради 103? и половина пенсии и 270 ? заплати ! А други си купуват гръцки острови и имения в Барцелона !!!

19

Анонимен

преди 5 години

Неписано правило е, че хората, които парадират уж с някаква банкова сметка, никога нямат пари в нея. Винаги си личи отдалече кога някой е заможен и разполага със средства, трябва ли вербално да се обясняваш- значи нямаш и това е. И като цяло не е тайна колко плащат по рекламните агенции. Не е много.

18

Анонимен

преди 5 години

Време е да вкараме Луна Президент и гледайте какво става папи транс ще гризне на папито кола тука чувам някакви риби се крили някакви топки някъде на забранени места отивали сега е време Кулагенин сладко да им отмъсти.Да отиде на Петко и папи транс да сложи по едни *** под възглавницата и да им накаже тоалета с лепило и на брадъра рейтингчето да рипа да рипа.

17

Анонимен

преди 5 години

Аллл, интелектуалеца. *** той и Емил Конрад има книга, бе, сигурно и той е писател.

16

аз-ът

преди 5 години

Петко не мрази Кулагин заради резбата. Даже не му и пука особено. Мрази го защото Кулгаин го наби в слабото му мясрто Петко Паркинга, ПЮетко Мутрата. Всеки е тръгнал от някъде, и хората които работят като охрана не са лоши непременно, но Петко откъдето е тръгнал оттам не е мръднал. Селски бабаит, нахалник, пр*остак и мутра-бияч. А той иска да мине за интелектуалец, за джентълмен, за бизнесмен? Все едно Сашка Васева да мине за австрийска принцеса? Как да стане?!

15

Анонимен

преди 5 години

До 14Джендъра се държи по-нормално и трезво от 'нормалните'.

14

Анонимен

преди 5 години

Ето ви примера на младото поколение?!Затова ще ставаме все по-малко.Защото джендърите станаха повече от нормалните,а останалите се изнасят постепено и завинаги.На другия полюс са "мъжкарите",които нямат други теми за разговор,освен меркантилните си напъни да смачкат един нещастен индивид,който още не е разбрал мъж ли е ,жена ли е.

13

Анонимен

преди 5 години

Ама той Папи е интелектуалец, бе, хорааа, те така правят явно. Също забелязвам изключително богатия му речник, всяка втора дума му е 'брат', 'разбираш ли', 'сеш се'. Какъв богат изказ, каква богата мисъл.

12

Анонимен

преди 5 години

Тия как се излагат не е истина и то пред камери тоя папи транс ми е хипер смешен и с високо самочувствие , тоя Петко паркинга е голям *** и скача само на такива на Кулагин . Дано Кулагин да спечели другите са пълни аутсайдери и се надявам по време на финала да покажат записа как Папито транса скри рибата му .

11

аз-ът

преди 5 години

Учудващо един приличащ на гей има по големи топки от псевдо мъжете в къщата.---не е учудващо. В повечето случаи мускулистите мъже са п*тки които избиват комплекси. Силния мъж не се нуждае от мускули за да налага волята си /нямам Кулагин на предвид/.Петко, Папи, варненското гага*узче ...личи си какви огромни дефицити имат.

10

аз-ът

преди 5 години

Кулагин е отвратителен човек, но искам да седи докрая. За да им вади кирливите ризи на тези ВИПаджии. Интересно кога щерката на Данчо Караджов - Лорчиту ще си признае, че караницата с топките я предизвика тя и само тя, след като ирита топката нарочно в на Кулагин таш..те /или каквото и да има там долу/.