80

Хектор

преди 5 години

Управлвнският съатав е над 70%.По надолу в коментарите срещнах 40% но това не е вярно.Тоя упраяленски състав натиска тия на улицата да си затварят очите.Такава за съжеление е тая прогнила система.Грузинския модел ,там е истината.

79

Коко

преди 5 години

Коментар 73 казва всичко! Освен, че имат и неофициални бонуси, които всички ние им даваме. Да ходят по *** все ми е тая! В такава система за мен този, който е решил да бъде полицай е същия като кварталния дилър, сводник, крадец на чанти и т.н. Респект никакъв, само съжаление към близките им.

78

Анонимен

преди 5 години

Тея пък с нови и изгладени дрехи ли ще ни респектират.

77

Този

преди 5 години

Какви полицаи в БГ?????? Няма такова чудо тук.Връщам се от чужбина и що да видя тук? Няма патрули,няма никаква полиция на улицата и хем съм в голям град.А тези дето се мяркат скрити на сянка си играят с телефоните,безхаберие колкото си щеш.А нужда от патрулиращи има: шофьорите карат в насрещното и паркират нагло,правят се гонки,нощем музиката гърми в кварталите......идилия някаква

76

дядо Поп

преди 5 години

пак ли рев беее...........наи-богатата институция с 1,8 млрд бюджет ......................................

75

Анонимен

преди 5 години

"Полицай на улицата." Кажете на коя улица и в кой град е, че ида да го видя. Щото такова нещо от години не съм виждал.

74

2

преди 5 години

Много "работари" дават мнения тук! Да, ама в работно време, пък и оценяват работата на другите!

73

До Стеф

преди 5 години

До Стеф: В пълна сила важи поговорката Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле

72

да те респектират..

преди 5 години

Абе ако изкочи някакъв брадясал полу със съдрани *** ..гол препасан с патлак и палка в ръка не респект ,ами и страхова невроза ще ми докара ,,,ама не е така те пареи за облекло и храна нали им дават --да си купят бе на мен да не ми дават дрехи --5 години ходя с анцуг нямам даже ни палка ни пистолет

71

Стеф

преди 5 години

До До 64Това е униформа.Не са вжедневни дрехи.Това е положението-това са изработили/

70

Стеф

преди 5 години

Не съм сигурна,че заслужават и това.Няма по-неработещо нещо в тази държава от полицията.Аз лично не знам за нито едно разкрито престъпление,което се е случило на мой близки или познати.Винаги казавт нещо от рода на:Не се наявайте,няма смисъл.

69

Анонимен

преди 5 години

Пак ли дойде реда за нова порция с претенции от полухората. Нали им се дават заплати да си ушият дрехи.

68

Анонимен

преди 5 години

"Дискриминация над полицаите: С една униформа 5 години на улицата!?"На мен пък моя работодател никога не ми е дал униформа. Все си купувам дрехите, с които ходя на работа, защото имам заплата. Полицаите нямат ли заплата? Или работодателя е длъжен да те пои, храни, да те облича, да те вози от и до работа, да ти купи апартамент, да ти купи кола, да ти направи деца, да ти плати детската им градина, че и заплата да ти плаща?!?

67

да бе 2

преди 5 години

нека се приеме закон управленският състав да е до 5 % от целият щат.Сега в МВР има около 60 структури и подразделения- / знаещи Македонски /??Международни отдели,всякакви други седящи длъжности.Отидете в някое РПУ-сутрин влизат 60 човека - напускат по работа на улицата 10.Разни ОИД-та които не намират никого,мадами които носят папки.Да 20 000 са на терен, ами да ги изкарат от канцелариите.Само там си пенсионер с 900 лв пенсия и си седиш за още 1500 лв заплата.Ето колко са дискриминирани

66

да бе

преди 5 години

Айде да видим какво са АМО те имат 20 БРУТНИ заплати. 40 раб дни отпуск,карат без винетки,от гражданската плащат първата четвърт.Упражняват мек рекет-/уж не искат нещо пряко но не отказват/Закуски, обяди кафета -дребни всекидневни подаръци-уж минавайки покрай твоето заведение те пазят.Бюджет 1,5 милиарда + 35 % върху това-ДОО,Управленски състав 40 % от целият щатен списък,най слабите по успех станаха полицаи-но понеже са много властта им кляка тес техните семейства общо 400х.чов-решават избори

65

Анонимен

преди 5 години

Купете им по един кат работни дрехи и са ОК. С полицейските дрехи е опасно да се появяват, щото много ги бият.

64

Анонимен

преди 5 години

Дискриминация над полицаите: С една униформа 5 години на улицата!?-------------Вай, вай, ваййй..... ми ся!?Бас си беднотията и сиромашията!!!!От утре да се обяви национална инициатива - видиш ли полицай дай му 5 лева и баничка с боза!!!!!!!

63

До 64

преди 5 години

Ти с едни и същи дрехи ли ходиш на работа, цяла година? Сигурно даже не ги и переш, за да издържат по-дълго!

62

Анонимен

преди 5 години

Като гледам повечето коментари под статията си давам равносметка защо България е на този хал. Добре не е новина, че хората нямат вяра на МВР и дори отношението към полицая е повече от негативно. За този факт си има и обяснение, но какво ще постигнем като и за напред продължаваме така. Трябва да искаме РЕФОРМИ в това министерство. НЕ МОЖЕ ПОЛИЦАИТЕ ДА СЕ ВОДЯТ най-много на гл. от населението в ЕС, а дефакто ние да не ги виждаме очите. Присъствието им е единствено по пътищата с цел пари!

61

50

преди 5 години

Аз от 10-ти ноември досега не съм си купил и една дрешка и обувки!?Аз пеша полицай в квартала не съм виждал!?