10

Анонимен

преди 5 години

ЕЕЕЕ , това сметище пак гори преди две години доста хора пак умряха заради него, сега пак гори - толкова ли не може да се оправи! И пак обясниха че се самозапали а иначе си го ползват!

9

до №9

преди 5 години

Знаци има, но не знам дали си минавал там през нощта когато има мъгла и е задимено ни знак се види, ни път караш на автопилот и се кръстиш.

8

Погнусен

преди 5 години

Та да си продължа: обходихме си безопасния участък от лозенско до Вскарел и там ни качиха на ихтиманския участък да се надишаме в тапата със задимения участък, но вс е точно,..

7

Анонимен

преди 5 години

Там има знаци. при дим или мъгла скоростта да не е повече от 50 км/час. Тези знаци са изстрадани, сложени са, защото при такива условия и друг път са ставали произшествия.

6

Анонимен

преди 5 години

MILA RODNA KARTINKA.V BALGARIA ZAGIVAT POVECE HORA OTKOLKOTO V SIRIA.

5

Анонимен

преди 5 години

Нормално е при 80% ***.

4

Погнусен

преди 5 години

Защо аджиба отцепвате Тракия от Лозенско след като мъглата и пожара са при Ихтиман - за да изхарчим 30тина лева повече, да загубим час и половина и да изпотрошим автомобилите ли? Просто няма логика! И втори въпрос- защо обходният път през селата, който си стана основен, не е ремонтиран от татово време? Питам си и отговор не чакам...а в момента съм на отсечката до запаленото бунище и едни 500 ппс се обгъзавяме в тапата...*** отганизация от едноклетъчни службари

3

Ъъъ

преди 5 години

Спомням си, че преди няколко години пак стана верижна катастрофа на това място, и от КАТ лъгаха и мазаха само и само да не излезе, че е имало задимяване от запалените ***, за да не лъсне тяхната вина, че не са сложили предупредителни знаци.

2

Анонимен

преди 5 години

Видими резултати и стабилност, в следствие на действията на гладните мършички на държавна хранилка. Сега ще сложат знак 30,когато електората на банкянския еднокнижник се вихри на ихтиманското сметище и с това проблемът със задимяването на магистралата е решен. Ушеф си драпа макарите и събира рушвети, и всичко е наред.

1

Анонимен

преди 5 години

Сметището и вчера сутринта гореше и пак беше задимено, но нямаше катастрофи! Достатъчен е един шебек да набие спирачки и да спре в лентата си и да цъка с език. На такива трябва да им взимат книжките да живот!В такава ситуация, дори и през деня, ВЕДНАГА се пали задния фар за мъгла, при намаляванене на скоростта аварийните светлини се включват. И вчера имаше хора каращи на дневни отпред и без никаква светлина отзад.