56

Високо високо високо

преди 5 години

"През времето, когато аз пребивавах във високите етажи на МВР" - това говори достатъчно!

55

Активист на БКП

преди 5 години

Време е да открият ,,убиецът-психар,, самоубит !!!

54

Dj

преди 5 години

И защо убийството да няма нищо общо с работата й? Просто така, защото не ви изнася!

53

fifooo

преди 5 години

Айде да хващат първия луд от " близката наблизо психиатрична клиника " да го посочат за убиеца и да приключват! Аман...значи!

52

Анонимен

преди 5 години

Поръчково.

51

Една Българка

преди 5 години

Когато фактите говорят и боговете мълчат. Събуди се България. При тази демографска криза е посегнато на това красиво създание. Б. Борисов е мафиот издигнат от подземния свят. Манипулира и бедния българин му вярва. Не се заблуждавайте поставен еда съсипе България. ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ БЪЛГАРИ.

50

Анонимен

преди 5 години

Всички сте като Бойко - излизате веднага и почвате да обявявате това убийсто дали е битово или поръчково.Чакайте да мине разследването.Големи криминалисти станахте.

49

Анонимен

преди 5 години

Сигурна е брала череши в чужда градина, и собственика се е ядосал.

48

Анонимен

преди 5 години

Разбира се че ще е заради работата нажената като разследваща журналистка.Колко от изнасилвачите убиват,много малък процент.Колко отубитите изнасилени са обезобразени,още помалък процент.---------------------И колко от клошарите изнасилват също? Понеже се лансират хипотези, че можело да е клошар. Може да е, само ако му е било платено и поръчано от някой друг. Политическа поръчка.

47

Анонимен

преди 5 години

Тя не се е ли е развела наскоро? Дали са имали предбрачен договор? Трудно се делят големи пари и фирми..

46

Да

преди 5 години

До Истината убива 2Посочи ми алтернатива, като така сечеш, кой? Двата върха ги знаем, Марешки не успя, Волен не играе... Нагледахме се и на 800 дни... Кой?

45

Анонимен

преди 5 години

Още един пример защо не останах на проклетата територия

44

Анонимен

преди 5 години

До истинатаБитката е загубена човече. Всеки да се спасява кой как може.

43

Истината убива 2

преди 5 години

Бог да прости това хубаво момиче и да дава сили на семейството й, и най-вече на дъщеричката й. Българийо, събуди се! Нашата страна ще бъде затрита до 20 години, благодарение на това, че една *** и техните синове, баджанаци, роднини са накацали като лешояди по политически позиции и никой не пуска кокала. Ние всички сме виновни, че сме зле - по- апатичен, мързелив и безхарактерен народ не съществува! Заслужаваме съдбата си!

42

Анонимен

преди 5 години

Такива неща се случват у нас и в Африка. Приликите са случайни

41

Истината убива

преди 5 години

От 2 дена следя българските и международните медии по този случай и съм отвратена до какво долно, безхарактерно и страхливо ниво са стигнали продажниците в БГ. Колкото по нашите сайтове се говори за инцидент с клошар, толкова международните медии са категорични в това поръчково убийство. Ще ви кажа изхода - ще намерят клошаря, но не и поръчителят му, защотото всички са замесени. Както стана със сестрите Белнейски, братя Галеви, Арабаджиеви и цялата пасмина обзела като проказа България!

40

Анонимен

преди 5 години

До истината искамеВзе ми думите от устата Жестоката истина е че това убийство е вследствие на разкриваемост МАФИЯТА си има държава Бойко Борисов е издигнат от подземния свят Събудите се Българи

39

Анонимен

преди 5 години

Преди малко идвам от ОД на МВР Русе. Продължава работата на почти 20 човека с главния секретар. Местността, където е убита жената е почти джунгла,населена с клошари.Троловете правят изводи,че убийството е едва ли не политическо, но може да се окаже без никакъв такъв елемент.

38

Анонимен

преди 5 години

Не бе, некой луд е. Не може иначе иначе се излагаме пред шефовете.

37

До 37

преди 5 години

И за какво? Посочи осъден политик след разследване на журналисти. Дори след самопризнания пред скрита камера не осъждат. Като се замисля не политици, а и мишкарите не ги осъждат.