22

ТОН

преди 5 години

До АнонименПредставете си какво е в метрото под земята, където повечето дейности не се виждат.

21

Тон

преди 5 години

До АнонименСтига ни това което *** до сега.

20

До 16

преди 5 години

"Бат Бойко може да е само кмет на София! Най-много." Ген.Бойко Борисов ще бъде отново премиер в кабинета Борисов 4, а после ще бъде следващият Президент. Ще потърпите още 7 години!

19

До 9 - Неграмотния

преди 5 години

Ти да не си мислиш, че се сменят само настилки и трамвайни релси? Ако е така, значи си тотално неграмотен червен ***.Защо пак лъжеш червен другарю??? Дай разчет на сметката си по точки. Да знаеш, че инфраструктурата не е подменяна от 100 г. Всичко е изгнило и се пука. Капацитетът отдавна не стига.Подмяна:на всички водопроводи и СВО.на цялата канализационна мрежа и СКО.на тръбите на топлофикацияна ел.мрежатаокабеляване за интернетукрепванияи много други невидими за теб неща

18

СУДЖУЦИ.

преди 5 години

ДНЕС ЗАПОЧВАТ РЕМОНТ НА СЕВЕРНАТА ТАНГЕНТА, НАПРАВЕНА ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ.-

17

Анонимен

преди 5 години

И ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯТ АРХИТЕКТ ПАНтЕЛЕЕВ ДА НЕ БЪДЕ ДОПУСКАН ДО НОВИЯ КОНКУРС.А ИЗПЪЛНЕНИЕТО ДА СЕ ВЪЗЛАГА НА ЕВРОПЕЙСКИ ФИРМИ. СТИГА ИМ НА НАШИТЕ ГЕРБЕРАСТИ ТОВА, КОЕТО СА НАГРАБИЛИ ДО СЕГА!

16

Анонимен

преди 5 години

Къде сте тръгнали да се правите на европейци? Европейците са правили революции, когато вие сте спали в Османската империя. Чак след революциите са правили ремонти.

15

Анонимен

преди 5 години

Сега разбрахте ли как ГЕРБ ограби държавата. Някой съмнява ли се, че пак ударихме дъното във всяко едно направление и посока.

14

Анонимен

преди 5 години

В БГ няма фирма, която да може да направи качествен ремонт на каквото и да е - говоря за обществените поръчки, така както цените за завишени изкуствено десетина пъти. От кражби и комисионни, пак много оставят и пак не могат да го направят. Дреме му на оня отгоре, муа суджуците и ви се сме ... Знаете ли колко процента е комисионната за една поръчка уредена от вожда ... и коло от нея после остава реално ...

13

Анонимен

преди 5 години

Офандъчиха София - това е най-жалкото. А и като им гледам плочките и улиците, направо се плашя как ли строят метрото. Не стъпвам в него, забранил съм и на семейството ми да стъпва в него!

12

РазБойко

преди 5 години

Вие си пишете , той се тъпче със суджуци..

11

Анонимен

преди 5 години

Бат Бойко може да е само кмет на София! Най-много.

10

Анонимен

преди 5 години

Герберите бързаха за местните избори о такъв автогол си набиха... никой няма да гласува за падпадъкова никога!

9

Тряс

преди 5 години

Крадлива и некадърна герберастка ***!

8

Анонимен

преди 5 години

Голяма лапаница е настанала в герберово! Дали няма да ви приседнат тези парички, а Бобо?!

7

Анонимен

преди 5 години

Няма как да стане тая работа и с 50 милиона горница. Тия дето го можеха от архитекти, инженери, та до обикновенният майстор, избягаха да правят на запад площадите красиви и вечни. Тук останаха тия с купените дипломи и бай швед да правят ремонтите, тъй че с пари не става акъл си трябва.

6

Анонимен

преди 5 години

На тия плочки първия интелигент с кола дето се натресе ще ги потроши до една а като завали и се напълнят с вода отдолу който стъпи получава бонус безплатно къпане на вън.

5

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли кво, дайте да спрем за малко всичките тези ремонти и да потърсим хората, създали фонтана на "Витоша" срещу 3 милиона лева. После да ги вкараме в затвора (или, по-общо изразено, "накажем", ако има и други идеи как точно), и да видим дали за настоящия проект ще кандидатстват същите хора. Толкова е просто.

4

Анонимен

преди 5 години

Елитът свикна 10 години да краде на поразия и сега алчността и накадърността им изиграха лоша игра :)

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Като е много под 100 лв/м2, защо не се хвана да го направиш за 100 кинта? Или лаенето по форумите носи повече?