84

FAKE NEWS

преди 5 години

Във ТАСС няма никаква информацив за говорител на Външно мнистерство на Германия(не пише) , а думите на политика от партията на Зелените също в Германия Свен Гиголд са съвсем други , или става въпрос за FAKE NEWS или проблеми с превода имат българските Медии

83

Анонимен

преди 5 години

Жената не е журналистка. Европейските кукумицини пак преувеличават и си измислят, както винаги досега. Използват всяка трагедия за собствени цели. Всичките и приятели и колеги казват, че не е била разследваща журналистка, а е била само и единствено водеща.

82

Анонимен

преди 5 години

Не ви ли прави впечатление, че след председателството в България не е стъпвал нито един евролидер? Вече 3 месеца!

81

пецата

преди 5 години

ясно е че убийството е поръчково, мафията няма да остави някой да им спре печалби за милиони , сега е момента журналистите да се обединят срещу мафията и корумпираните политици

80

Анонимен

преди 5 години

НЯМА ДА БЪДАТ ДОПУСНАТИ ДО РАЗСЛЕДВАНЕТО КРИМИНАЛИСТИ ОТ ЕС, ЗАЩОТО МОГАТ ДА РАЗКРИЯТ ИСТИНАТА.

79

West Side

преди 5 години

Нали сте гледали по филми как разни неудобни и корумпирани ги гърмят в парка,докато тичат ?? Била е следена,знаели са графика й.Как така точно пък нея уж случайно ще я убият на алеята, уж случайно-точно след интервютата с арестуваните журналисти .... Случайни неща няма! В нета пишеше за смъртта й още на 6.10.,Апо те казаха едва вчера ... !!! Георги Стоев го гръмнаха заради книгите му за мафията и гостуване в "Горещо".Боби Цанков защо го убиха ??

78

men

преди 5 години

германците и бедноста осъждат ама допринасят за нея, хиляди заводи, банки, ферми, работни места пуснаха кепенци и сега младите у дойчистаня да вършат черната работа на *** ханс и синовете на меркел. и убижствата осъждат ама масовия убиец с над 200 неразкрити убижства на близки и познат го държат на власт. парадокси или лицемерие и цинизъм. брандът избирате вие.

77

Анонимен

преди 5 години

Убийството е маскирано под изнасилване. Изпълнители те са от сорта на суданеца, мотивите са политически, на изпълнителите им дърпат конците чужди агентурни служби.Вероятно службите ни са наясно, вече. Ако държавата клекне пред определени претенции, то ще се развие варианта с ДНК, което е на психично болен, ако ли не, то ще се клати държавата. Новите уес сър-чета се подготвиха. На Сокола му го разясниха, плана, лично. Ако не се вържем ще има нови провокации. Играта навлиза в последна фаза.

76

Сашо

преди 5 години

Първо-Полицията знае от 06.10, но се съобщава 20-24 часа по-късно.Второ-Това съвпада с годишнината на Анна ПолитковскаяТрето-07.10 е рожденния ден на Путин да няма спекулации от рода на ти си от герБ или бсП или дПс или оП, не, не съм ! На всички които са участвали в "парламента" им пожелавам всички пари за ковчези и лекарства и пак ковчези ! Написал съм гер"Б" с главна буква, защото е България, другите съм написал с главно "П", защото може да се сетите....

75

ЕАД ГЕРБ

преди 5 години

ВОЖДЕЕЕЕ, ВЕДНАГА ИЗЛЕЗ ЕДНОЛИЧНО И КАЖИ НА ХОРАТА КОЛКО ПОДОБНИ ЛУДИ ИМА ПО УЛИЦИТЕ И ЗАЩО СА НА СВОБОДА!ВЕДНАГА!

74

БЪЛГАРИН

преди 5 години

ИСКАМЕ НЕЗАВИСИМА, АВТОРИТЕТНА МЕДИЯ ОТ ЕС ДА РАЗСЛЕДВА СЛУЧАЯ! ИСКАМЕ ТОП КРИМИНАЛИСТИ ОТ ЕС ДА РАЗСЛЕДВАТ СЛУЧАЯ!ВЕДНАГА!

73

Анонимен

преди 5 години

Спомняте си кой говори срещу мафията и кой след около месец си замина .. Кой написа книгите за БГ мафията спомнете си и си дайте сметка струва ли си да им давате шанс на тези като ние сме 7 милиона а те само 240 !!!!

72

Анонимен

преди 5 години

Кюлев навремето го убиха насред бул. България. Имаше едни убити мутри в кафене посред бял ден. Алексей Петров го гърмяха пред басейна Спартак. Един го взривиха в асансьора. Оня с млеката Балкан и него го убиха наскоро на улицата. Как минава времето...

71

Анонимен

преди 5 години

Гледах първото и последното предаване, което е водено от Виктория - "Детектор". Ето го.https://youtube/watch?v=9YoBH5WPOxIЗа мен това убийство не е случайно.Точно нея, точно пет дни след точно това предаване, след изнесените факти в него, след дадените обещания накрая на предаването да продължат. Това е режисирано от най-високо ниво. И *** вместо да се крие да излезе и да каже защо нещата са такива след 10 години негово управление. Вече не може да се оправдава с царя, Станишев и тн

70

Не Случайно

преди 5 години

Има няколко неща сега в тази държава, за които не трябва даже и дума да става, но когато си мълчиш живота просто си минава и място за теб внего не остава. Mисля да започна да говоря за онези така наречените главорези. Tяхната организация май е най добрата,защото теб намират даже скрит в земята.

69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Нека те попитам нещо,колко поръчкови убийства стават по обяд на общественаалия където хората се разхождат и то в почивни дни? Благодаря за точния иизчерпателен отговор?"Веднага ти отговарям... около 1/4 от всички поръчкови. ------------Би ли изброил веднага поне 1 случай от тези 1/4 поръчкови убийства които са станали по обяд на обществена алея с изнасилване и с пребити жертви, защото в последните години станахя хиляди, ако не и десетки хиляди такива?

68

николай

преди 5 години

Някой я е следял във Фейсбук, знаел е всичко за нея, вероятно сериен психопат. Млада, красива, модерна, само така може да я има, като я унищожи. Ако той се укрие, ще последват други млади и красиви жени. Страшно е, но го има. Във Франция такива гадове отвличат момичета, затриват ги и с години не могат да ги хванат. Хищници, които си набират жертвите по Фейсбук. Не слагайте найкрасивите си снимки в врежата, момичета.

67

Анонимен

преди 5 години

10, 20, 50 случая най-многоРядко го пиша, но това са пълни глупости. Най-масовото убойство и до ден днешен е от 1974 година. Да не говорим за други случаи.

66

Анонимен

преди 5 години

То не че тия са умни боже пази и от тия модерно поколение

65

Анонимен

преди 5 години

Гледам английско и рускоезични канали.За всички това е новина номер 1.Подчертава се че е разследвала злоупотреби с евросредства.Само наште купени медии прикриват и омаловажават случая.Защото много мирише и може правителство да пада