28

Pilot

преди 5 години

Да живее строителната мафия, Младост след 2 години като Лозенец урааа !!!

27

???

преди 5 години

Знам я тая още от протестите пред общината. Нахална стара мома, нечистоплътна и агресивна. Не знам на кого му хрумна да я предлага за кмет. Сигурно са си били някаква крадлива групичка и са чакали момента.

26

Анонимен

преди 5 години

искате антикорупционни мерки, а сега била натопена тази? Всички я знаят, че е супер некадърна и незнае защо е кмет на този огромен район. Българина няма угодия, като крадат вика тия лошите само крадат. Като ги опандизят започват да я защитават... еми айде вземете решение какво искате? Корупция и подкупи навсякъде или затвор за корумпираните?

25

Смешкон

преди 5 години

До предишния коментатор - ако теглиш пари от банка не те питат за какво са ти, не съм чул да превеждат по сметка с основание подкуп по преписка номер едикойси

24

Анонимен

преди 5 години

Нормално е да излязат доказателства, че Иванчева ги е поискала тези пари, лично! Иванчева ли ги е поискала или Ваклин ги е предложил? Освен това стои въпросът как "обществено отговорният" Ваклин прави плащане в брой на такава голяма сума? Ако това е за да докаже корумпираността на кметицата, това как се квалифицира?

23

Анонимен

преди 5 години

Ако е истина, че са записани всички пазарлъци и подробности по получаването на сумата, ще ми е интересно да ви видя как ще вземете завоя като излязат СРС-тата. Не мога да разбера какво толкова защитавате тази простовата женица дето стана кмет без въобще да има способностите или акъла за целта.

22

Брат ми

преди 5 години

Гледайте, корумпета, гледайте какво става ако попаднеш на някой с топки и съвест като Ваклин. В панделата ще се научи на възпитание.

21

Сандо

преди 5 години

ни мож току така да крадне тая на собствена глава и усмотрия - аре у панделата

20

Анонимен

преди 5 години

Отдал толкоз пари евро-70000 на ръка без банков документ и няма банкова справка за тази налична сума,а казваше за разни пари в евро,че му били искали уж самата госпожа сумите 250000 и преди това 1000000 налични когат разговаряли в кабинета й,как ли щял да ги преведе на нейна сметка кат длъжностно лице в общината по сметка на общината или тя/те да си избира,ако кажат да понеже той бил президент фирма длъжност и кат такъв с банков превод би трябвало да преведе сумата 70000 къдет да си я маркират.

19

Иванчева

преди 5 години

вече е осъдена - този процес е само проформа - тя е жиртвана за надзидание на НЕПОСЛУШНИТЕ , които си мислят, че могат да се изправят срещу КОЙ. Шансът и евентуално за дело в Стасбург.

18

Анонимен

преди 5 години

Тая не стига, че е ударена с ютия в сурата, не стига, че е истеричка, а ми и много нагла! Да влиза за десятка в сливенския да търка наровете!

17

Анонимен

преди 5 години

Секретарката да обясни защо още не се движи преписката и защо Жаклин'ов не е предложил до сега подкуп за да си върне подкупа....или новите началници ще му искат 2 млн. подкуп, за да му придвижат преписката, щом е толкова ларш !

16

гост

преди 5 години

тоя чака и пари да му върнат ....не стига че е съучастник и трябва да бъде о съден,А пари през крив макарон ще види .***

15

Анонимен

преди 5 години

Българска работа виновни няма.

14

House M.D.

преди 5 години

0 0Колега #10, ако е невинна, защо се е отклонила от правата СО - Младост

13

House M.D.

преди 5 години

Колега #10, ако е невинна, защо се е отклонила от правата ДО - Младост?

12

House M.D.

преди 5 години

А Иванчева даде ли вече показания защо се е отклонила от права СО - Младост?

11

Анонимен

преди 5 години

Корумпирани власти и строителна мафия. Този път не са се разбрали.

10

Анонимен

преди 5 години

То е ясно, че жената я натопиха, понеже не даваше на зетя на Цветанов да застрои Младост.

9

Анонимен

преди 5 години

Не разбра ли най-после българският електорат, че в БГ-то има двама престъпника най лоши и корумпирани. Иванчева и Бенчев. А Очите, за когото беше цялата патаклама, дори не се чу и разбра хванаха ли го или си кюта в Турция.