28

Анонимен

преди 5 години

ПУТИН ВЕЧЕ Е ОДОБРИЛ СПИСЪЦИТЕ НА ХОРАТА, КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗБРАНИ.А Бай Дончо е толкова благодарен на Путин, че избра него, с умели зействия повиши двойно цената на петрола и газа. Путин е доволен разбира се, а санкциите, които уж му налагат са за прикритие.

27

Анонимен

преди 5 години

От последните избори спечелиха Турция и Русия,факт.

26

Анонимен

преди 5 години

Интересно ми е какъв избор би направил всеки от вас. Тук е Нета! Царството на нереалното (unreal)!Къде ви се живее?За мен гърция, италия и испания са много южни или части от тях. А Норвегия, Швеция и Дания са ми много северни. Германия не харесвам, та остават Швейцария, Франция и Англия в Европа.Ама то и Европа като цяло не ми харесва, та затуй съм в Канада. В Щатите се печели повече пари, но и се работи повече. Иначе като махнем Австралия и Нова Зеландия, май супер дестинациите са Сащ и Рус

25

Анонимен

преди 5 години

Че могат да затворят заводи. Всички едновременно.Не зная дали сфащате, дори отдалеч за кво става дума например в Детройт.Изобщо имаме привилегията или нещастието да живеем в много динамично време.

24

Анонимен

преди 5 години

Те не се притесняват от подменяне на вот, а от хаос и впечетление у хората, че нещата са нагласени.Пак ви казвам да погледнете съвсем отгоре отгоре избирателната система в САЩ.За процесите в САЩ повечето пишещи тук си нямат идея.Например Тръмп все говори за колите.... тази гидина последователно Форд, крайслер и ДжМ обявиха, че се насочват стратегически към спиране на прпизводството на леки автомобили. Не било рентабилно. Туй не е баш така и те си продължават, но дават нишан,

23

Анонимен

преди 5 години

ПУТИН ВЕЧЕ Е ОДОБРИЛ СПИСЪКА НА ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗБРАНИ.СЕГА ХАКЕРИТЕ СА НА ХОД.

22

Анонимен

преди 5 години

Абе що се изказваш неподготвен!Ти знаеш ли изборната систена в САЩ?Няма нужда от толкоз сложни неща.Вземи се запознай.

21

Анонимен

преди 5 години

машините за гласуване са направени за да може собственото им правителство да ги манипулира,неприятното за тях е,че и други видяха възможността и сега ще трябва да се върнат към хартията,нашето правителство също да се замисли,че няма да е единственото дето ще манипулира вота и може да е неприятно изненадано,хартията е много по-трудна за манипулация и изисква участието на хора лично

20

Анонимен

преди 5 години

До по-предишнияДраги приятелю!Твоята съдба, а и съдбата на света зависят до голяма степен от развитието на американската вътрешна политика.Та затуй те информират.

19

Хм

преди 5 години

До АнонименАко вземат да се отказват другите от машинно гласуване,ще им купим машините евтино.Все е полза,ха-ха.

18

анонимен

преди 5 години

А бе хора! Бе стига с тази Америка бе! Така сте луднали.Та се не траете вече! Толкова новини няма за България.От колкото за Америка.И оня бозав козел Тръмп! Той не ми е президент на мен! Та през оная ми работа.Какво става в тяхната ***! Една държава На *** на географията! И чужда всякак на българина! Не желая да я величая лично аз!

17

Анонимен

преди 5 години

Е защо така:-) Тук, само преди няколко години ни проглушиха ушите как трябва да се гласува с електронни машини и през интернет дори, защото иначе хората се били лишавали от право на глас. Всякакви "капацитети" твърдяха колко сигурно е всичко. Пробутаха се и съответните поправки в Избирателния кодекс и вече трябва да има електронни машини. Ама другите държави почнаха да виждат възможностите за манипулации. А ние какво правим. Пак след другите. Това от което вече отказват, ние сега въвеждаме.

16

Путин

преди 5 години

Избрах ви президент, айде спрете да разчитате на мен.

15

Анонимен

преди 5 години

Треперете, Путин седна зад клавиатурата...

14

Анонимен

преди 5 години

Путин ще ги хакне и САЩ отиват на кино.

13

Анонимен

преди 5 години

Най-жалкото за България е че комунизма си остана и в сравнение с Германия Австрия Чехия Унгария Словакия Словения ние живеем в отминала епоха.

12

Анонимен

преди 5 години

Компютрите са направени за да може ЦРУ да контролира света. Само че ако ЦРУ са глупави, контролът ще мине у някой друг. Ето това ги ядосва Тръмп и пентагона, че няма да може да купят и контролират вота.

11

Изкукала "нация

преди 5 години

"Не мога да спя, като си представя как някоя ВРАЖЕСКИ НАСТРОЕНА СТРАНА проучва детайлно всички (политически) колебаещи се щатове или избирателни райони и намира най-слабо защитените, за да може тайно да промени резултатите от изборите" :-))Ха - ВРАЖЕСКИ НАСТРОЕНА СТРАНА :-))Тези съвсем изкукаха от собствената си пропаганда!Та нали при едни избори "ВРАЖЕСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ" са преди всичко ВЪТРЕШНО-ЩАТСКИ, между ПАРТИИ, и те самите имат интерес да ХАКЕРСТВАТ, а не Русия или филанкишията!?

10

Анонимен

преди 5 години

В САЩ избори няма !!!

9

ууу

преди 5 години

Изводът какъв е? Идва нов робовладелски строй - без абсолютно никакви възможности да риташ срещу системата.