33

Анонимен

преди 5 години

Местя за ***.

32

Анонимен

преди 5 години

Страхотна новина.

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20Асане , можеш ли да кажеш с думи цифрата която си изписал???Едва ли!!!15 000 000 000 е 15 милиарда!!!!!!!Аман от диви селски бичкии като теб и ДришУ.

30

До 6

преди 5 години

Той не просто спи а и го прави с нея

29

До 6

преди 5 години

Той не просто спи а и го прави с нея.

28

Анонимен

преди 5 години

НА ГРИШО САМО МУ ЗАВИЖДАМ В ЕДНО ТО СЕ ВИЖДА ЧЕ ПОЛЕКА ЛЕКА ЩЕ ГО РАЗКРИЯТ ЧЕ Е НЕКАДЪРНИК НО МУ ЗАВИЖДАМ ЧЕ ЩЕ МУ ДАДАТ НАИ ДОБРАТА СЕРГИЯ НА ПАЗАРА ДА ПРОДАВА КАУНИ

27

Анонимен

преди 5 години

То чудо голямо

26

Обективен

преди 5 години

За турнира по тенис в София.Там работата е подобна - някакви без да вложат един лев, се опитаха да печелят на чужд гръб, а и тези някакви не бяха български граждани. Отделно, че Гришо тази година беше явно контузен и то не само по времето на турнира в София, а през цялата година, вкл. и сега. Браво на Гришо, че отказа да участва в турския турнир в София.

25

Обективен

преди 5 години

Тук едни се напъват да плюят по Гришо зашото "бил отказал да играе за България". Спред мен истината е друга. За купа Дейвис Гришо отказа някакваи от федерацията по тенис да се хвалят какви успехи има България, вместо да си плюят на ръцете и да поработят поне малко България да има добри тенисисти. Заслугата за това, че Гришо стана супетенисист не е на българската федерация по тенис, но те искат да отчитат успехи за чужда сметка. Браво на Гришо, че се опита да ги накара да работят за България.

24

до д.ф.н.

преди 5 години

Така ли, пиле?Скива ли, кво направих?

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20По-полека с нулите наш Гришу, ако има 15 милиарда одма ще хвърли ракетата.

22

Иван11

преди 5 години

до Номер 20Очевидно това не може да е вярно. Димитров стои на компа, чете днес.бг слуша акълите, засрамява се и накрая решава да се върне в Хасково, и да си остане това което винаги е бил "Хасковско меше" да рита *** в центъра и да се самокритикува че е посмял някога да си мисли, че може да нещо повече от "хасковско меше" в тоя живот..

21

Анонимен

преди 5 години

давай Гришо, мачкай Шерцингер!

20

Анонимен

преди 5 години

Пука му на Григор какво казал този,какво казал онзи.До момента той е спечелил само от турнири около 15 000 000 000 долара.Гледа си кефа в Монако и мисли само за един х...къде да го вкара.

19

Анонимен

преди 5 години

Колко ли клетви е отнесъл след отказа да играе за България

18

Анонимен

преди 5 години

Още може! Догодина 90 място!

17

Анонимен

преди 5 години

Ясно че, че ералното място на всеки тенисист се определя според ранглистата. Когато Гришо беше трети, това беше реалното му място. Сега реалното му място е девето. Утре може да е някое друго. Истината при всички случаи е, че Гришо е тенисист от суперсветовна класа, колкото и някои комплексари да го плюят. Между другото евала на Гришо, че не позволи за негова сметка някакви мошеници да трупат печалби, а едни други да отчитат чужди успехи като свои и на тази база да искат още пари за спорта си.

16

Орлин Станойчев

преди 5 години

... Това девето място е направо като НАУЧНА ФАНТАСТИКА за лицето Димитров и неговото яко пропадане в последно време !!! ..... Реалната му позиция с оглед на играта и поведението му НА и ИЗВЪН КОРТА е между 60-та и 80-та !!!!! .............

15

д.ф.н.

преди 5 години

До До 11Не пишете глупости ! Без сложни научни аргументи, за нивото на познанията Ви, обърнете внимание на смисъла на думата "обръщение". Обръщам се към него. Изисквам вниманието му. След това информирам или аргументирам.

14

Глупости!!!

преди 5 години

Вървял надолу...Кое долуто?Девет е по-голямо от три,значи се изкачва към...Спял с леля си...И не само той с тая леля.Ще се разгърне след 45,значи ще кандидатства за политик и нагоре у нас.Травма...Че кой го кара да нанася удари с ракетата между краката си.Спрете да пишете...А за кого да пишем бе - за Кардашиян?Хасково=Ню Йорк...Значи Хасково=Враца, да ама не.Пример за младите...само ако е във видеоигра или е пил препарат за пералня, иначе не.ГриДи ще расте нагоре-трицифрено!!!