27

Анонимен

преди 5 години

мама му и подсъзнание,като гледам снимката горе под рамката виждам ръка която показва среден пръст,само при мен ли е така,а всъщност е роклята

26

Анонимен

преди 5 години

Каква е била тази батерия, та да държи заряд толкова години ?

25

Анонимен

преди 5 години

Сега всеки втори зикувствовед ще ми става ... Лелееее, докъде я докара света, с тоя глобализъм.

24

Анонимен

преди 5 години

Абе хора... вие в музей били ли сте ? Та да видите изкувство ? Тоя съвременен шит, ще изчезне безледно, само след 10-15 години ...

23

Анонимен

преди 5 години

Кви бански кви 5 лева ?

22

Стеф

преди 5 години

До Анонимен 26Щом наричаш ''нещо'' изкуството значи просто си плитък и елементарен.Разбира се не всеки е длъжен да разбира от изкуство но пък щом не го разбираш е по-добре да не го коментираш.Колко типично е да говорим за неща от ,които си нямаме и поятие.

21

Анонимен

преди 5 години

Banksy отдавна не е само един човек. Цяла организация е.

20

Анонимен

преди 5 години

Изглежда многото пари побъркват хората. Как иначе може да се обясни, че за това НЕЩО се дава такава сума, а кот се нареже - двойна? Луда работа!

19

\m/

преди 5 години

Браво!Ако може следващия път пръскачка с Ако да се пусне на финала и да им измие очите, ще е супер арт :)

18

Анонимен

преди 5 години

топлопредаването е бавен процес. топломерът прави едно измерване на 10 секунди. Няма смисъл от по-начесто. През останалото време процесорът спи. Изключен е и екранът дори.Батерията вътре в стандартен софийски топломер струва под левче на 1000 бройки.За да се захрани електродвигателче, обаче батерия за топломер не стига. не може да даде достатъчно ток. Аз бих заложил, че е имало 3 или 4 алкални батерии АА и двигателче с редуктор..

17

Анонимен

преди 5 години

Хм... ножчетата са поставени паралелно на хартията и няма как да срежат листа...

16

Горан

преди 5 години

Хахахахаха! Много добър! Браво! Няма значение дали ще и се вдигне цената, или не! Важното е, че ясно показа какво мисли за аукционите! :)

15

Анонимен

преди 5 години

Много ефектно щеше да е, ако я беше унищожил с кило две експлозив сложен в рамката.Уникално шоу щеше да е :D

14

Анонимен

преди 5 години

обяснете тогава каква е консумацията на топломера дето ти виси на радиатора 10 години и какъв ток консумира един шредър, за да работи?отделно колко ток консумира антената на дистанционното на шредера, което някоко години стои в standby?от там ще сметнем необходимото количество батерии, тяхното тегло, теглото на цялата композиция, която с лекота се повдига от един човек (вторият само я прикрепя).

13

Анонимен

преди 5 години

Това не е изкуство, а уау ефект и фалш. И пак ще започнат сега призиви за толерантност и политкоректност, че пари са давани и ама вижте сега... И тук както при половете се размива границата на стойностното от бездарното.

12

вартата

преди 5 години

До АнонименНе е нужно батерията да е специална за да държи 10 години.*** до най близкия супермаркет и ще видиш, че срокът на годност на най-прости АА/ААА батерии за 0.5лева е 2028 година - толкова е маркирано. А реално сигурно ще издържат още 10 години след това. Естествено през това време консумацията трябва да е минимална.

11

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМоето момче, аз съм инженер по електроника. Освен батериите, които се продават в магазина, има и батерии, които се поръчват за специални нужди и издържат поне по 10 години.Вземете се научете - това, дето се продава по 50 ст.-1 лев издържа точно колкото и цената си. В специализираните сайтове има съвсем различни батерии със съвсем различна цена и предназначение.Справка - батериите на топломерите ми ги смениха на 6-тата година, а все още работеха.

10

Анонимен

преди 5 години

Аз съм бил на изложба на Банкси в Лондон и там пишеше "материалите които виждате са снимани или свалени от публични места, и изложбата няма никакви отношения с художника Банкси". Имаше парчета от стени с негови рисунки, които явно са били просто отчупвани от собствениците на къщите и продавани на търг, нещо както с берлинкста стена. Всички които печелят от тези картини са общо взето като ***, трупат пари, без да плащат стотинка на Банкси.

9

Анонимен

преди 5 години

най вероятно го е направил демонстрационно, но опита е доста сполучлив.все пак може да е бил в залата или пък да е имал поставен човек там.

8

Гoшу

преди 5 години

Вдигна и цената тройно, но не мисля, че е постановка на Сотби или негова. Просто механизма на батерии нещо даде фира