55

Krom

преди 5 години

До Анонимен 52 - верно ли бе, ***? И кое прави тоя с налудничавия поглед и неговата метреса по правоимащи? Това, че може да крещи по силно и да получава внимание щото е политически циркаджия ли? Тоя прави толкова зулуми, че ако МВР си вършеше работата отдавна него щяха да задържат. А правосъдието и правоохранителните действия - ами, каквито за обикновените хора, такива и за метресата. Това което го настигна е част от Рая който са създали той и другите клоуни в НС. Поетична справедливост!

54

Бай Хой

преди 5 години

И Тиквата продължава да е на свобода 😁

53

Анонимен

преди 5 години

Не си е свършило работата МВР понеже Болен продължава да е на свобода

52

ахахаха

преди 5 години

реалността застига всички, някои по-рано, други по-късно, поуките какви са, правете ги.

51

Анонимен

преди 5 години

krom ти си дибил. какво като жената е съпруга нв друг а не твоята а? скапани ***

50

Krom

преди 5 години

Волен да се ушие. Не е повече от обикновените хора, които всеки ден търпим подобни простотии. Не е необходимо да ни пробутва лигавата си любовница като жертва. Сетила се Мара да се побара. Къде беше до сега Болен Сидеров? Преди дни разярен сириец с немски паспорт скочи да бие българин който бе в колата си със семейството си и току що роденото си дете. След като българина нокаутира вилнеещия сириец, получи обвинение в "средна телесна повреда" ?! Къде беше тогава, Болен?

49

А 2

преди 5 години

Когато някой избяга от ПТП, автоматично е даван на съд от КАТ.

48

Анонимен

преди 5 години

Случило се със съпругата на Волен Сидеров да неприятно, но това става всеки ден и с обикновенните хора, за които не се вдига никакъв шум, които даже не се и жалват в полицията защото ползна е по малка от вредата, чакане, писане, разкарване и пр. и накрая нищо. Когато институциите не работят всеки решава въпроса самостоятелно.

47

46,

преди 5 години

Говори се, бе човек, само че от нас, обикновените хора, т.к. много бие на очи. Ако утре мен ме блъснат и потеглят в бяг, аз какво трябва да направя? Да седя и да им дишам праха ли?

46

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен "Операта" май че е с инициатори някой лидер на ГЕРБ и този на НФСБ с изпълнители на ариите шефът на столичния КАТ, началникът на ОДМВР София град и нищо чудно мин. М.Маринов. Искаха да смачкат Сидеров чрез ПТП със съпругата му. Повторение на номера с бащата на президента. Снощи даваха клип с основен участник министърът на МВР. Жалка картинка.

45

Анонимен

преди 5 години

Аз не разбрах НаДеница избягала ли е от ПТП-то и защо нищо не се говори на тази тема?

44

БиБи

преди 5 години

Свърши МВР работата си, само че вероятно като маша на ГЕРБ и В.Симеонов. "Свариха" Сидеров , използвайки като повод ПТП-то с участие на съпругата му. Шефът на КАТ в столицата, този на ОДМВР - София град и мин. М.Маринов действаха като пионки на ГЕРБ и на В.С. и унижиха Атака. Въобще, дол.но.проб.на му.трен.ска история тип средата на 90-те години.

43

Анонимен

преди 5 години

Един рецидивист с много присъди пита МВР дали си свършило работата.

42

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че не си е свършило работата. Някаква куха лейка бяга от ПТП и понеже е жена на ниския кресльо не я санкционират за това?! А суданеца като няма нито документи нито оравоспособност с какво е санкциониран? Със снимка за вестника? Нито един закон и процедура не е спазена в този случай. Нито един!

41

Дуро

преди 5 години

Деница Сидерова обругана от временно пребиваващ,майките стачкуващи пред парламентакултурно,по политически наругани.Така е.МВР харесва и избира плочките за ремонти на обществени места в столицата.Военния ни министър загрижен за печалбата на хляба от търговците.Президентът ни физкултурник със стража и охрана.До кога бе,България!

40

Анонимен

преди 5 години

"Деница и Суданеца" - опера от Сидерица.

39

Така е

преди 5 години

Всеки нормален човек, когато гледа или слуша г-н Сидерчук изпитва едно и също чувство. Отвращение и гнусно.

38

хм

преди 5 години

Познавам Мажди от години. Нито е агресивен човек, шофьор или такаа нататък. Вие как бихте постъпили, ако с някой претърпите ПТП и другият участник избяга? Мен лично са ме блъскали и са се опитвали да избягат - и аз съм ги гонил. Това, че е чужденец не го прави автоматично терорист. Масово и аз не харесвам пришълците в страната ! Познавам го от 3 години, това е човек, който е трудолюбив и има същият бит като повечето от нас !

37

Анонимен

преди 5 години

Репортерите на тази телевизия да разследват какъв е статута на суданеца в България и да направят репортаж с него.

36

Гербераст - комунист

преди 5 години

Безволене, ако МВР си свърши работата както трябва, ще трябва да задържи принцесата ти за 24 часа, защото е напуснала ПТПто и тогава к'во праЙм?